0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...και την γνωστη απο το β' παγκόσμιο νάρκη ιδανική για οσους πολιτικούς ανέλαβαν το υπουργείο παιδειας από τοτε και εξής....
συγγνωμη να ρωτησω κατι ασχετο?εχετε παρατηρησει οαεδιτες (ανοητη ερωτηση?) που εκληθησαν?δε φοραν το αστερι (θα πρεπε).
οκ!!! θα πάμε όπως πρώτα στη λαϊκή να πάρουμε ντομάτες για το....ΥΠΕΠΘ..... ;Dαρχίζω το προσκλητήριο των εναπομεινάντων συναδέλφων ;Dstratos91 στο 200 περίπου περιμένεις για 3η φάση;;;;;;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 12:30:18 amοκ!!! θα πάμε όπως πρώτα στη λαϊκή να πάρουμε ντομάτες για το....ΥΠΕΠΘ..... ;Dαρχίζω το προσκλητήριο των εναπομεινάντων συναδέλφων ;Dstratos91 στο 200 περίπου περιμένεις για 3η φάση;;;;;;;;;;;;;;;;Εδώ εγώ δηλώνω παρών! Λοιπόν τώρα έχω σειρά 222. Μακάρι να φύγουν και κάποιοι για ΣΜΕΑ και τα λοιπά μπας και φτιάξει λίγο η θέση μας. 'Ετσι όπως είμαι τώρα για να προσληφθώ θα πρέπει να κληθούν περίπου 250 με 270. Λίγο χλωμό το βλέπω για γ φάση. Ίσως για δ; Οι ειδήμονες τι έχουν να πουν επί τούτου;Άντε να αρχίσουμε να μαζευόμαστε λοιπόν οι εναπομείναντες για να ξεκαθαρίζει και το τοπίο.