0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έλεγξα τους 10 πρώτους τρίτεκνους πού βρίσκονται. Οι θέσεις τους είναι οι εξής:6, 54, 61, 130, 156, 221, 303, 436, 483, 501. Άρα mother29 δε νομίζω ότι κερδίζουμε πολλές θέσεις.
aristos2 επειδή σε εμπιστεύομαι ως ειδήμονα θα ήθελα σε παρακαλώ τη γνώμη σου:αν προσληφθούν σήμερα αναπληρωτές της ειδικής αγωγής για Δευτεροβάθμια τους αφαιρούμε από μπροστά μας έτσι;
καλησπέρα! Είμαι σάμο πλέον, στην πρώτη μου επιλογή! Πήγα το πρωί στη δευτεροβάθμια κ αυτο που είδα είναι ότι έχουμε κληθεί μόνο 3 φιλόλογοι σε αυτή τη φάση. 1 στην Α, εγώ στη
Καλημέρα και από εμένα! Είμαι και εγώ εδώ!Πρώτα-πρώτα, να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου για άλλη μία φορά τους συναδέλφους Πέτρο και Sun για την εκκαθάριση των πινάκων!Επίσης, Aristos2, σ΄ευχαριστούμε για την πληροφόρηση και την ενθάρρυνση που μας έχεις προσφέρει τόσο καιρό... σου το έχω ξαναπεί ότι είσαι από τις πιο ψύχραιμες, νηφάλιες και λογικές φωνές του φόρουμ και προσωπικά σε προτρέπω να μη σιωπήσεις... εντόπισα τα περίεργα σχόλια και έχεις απόλυτο δίκιο να αισθάνεσαι, όπως αισθάνεσαι, αλλά η πλειοψηφία των μελών του φόρουμ σου δείχνει εκτίμηση και αναγνώριση, οπότε ... μη χαλιέσαι... "σε όσους αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε". Αγνόησέ τους και μείνε κοντά σε όλους εμάς τους υπόλοιπους,δεν το λέω από ιδιοτέλεια (ξέρω ότι θα με βοηθούσες μέσω π.μ., αν σου το ζητούσα), απλά πιστεύω ότι οι δικές σου πληροφορίες δεν πρέπει να λείπουν από το φόρουμ! Σαν να είπα πολλά... σε έπεισα τουλάχιστον;;;
ένα τζίν με tonik παρακαλώ και σ'εμένα Δώστε μου τηλέφωνα ΥΠΕΠΘ please!!!!!!!!!!!