0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΑΝ ακοπυγεται κάτι τέτοιο ΠΑΣΟΚ δε ψηφίζω με τίποτα....και πάνω που με είχε κάνει η Νέα Δημοκρατία να αγανακτήσω.......τι λένε τώρα σκέφτονται να καταργήσουν 24μηνο + ΑΣΕΠ...................αΪΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙι στο διάολο !!!!!!!!!!!
"και εγω το άκουσα από αιρετούς που πρόσκεινται στο πασοκ περυσι που περνούσαν απο τα σχολεία ότι η προυπηρεσία δεν θα αναγνωρίζεται ως κρητήριο για διορισμό ούτε 24μηνο ούτε τίποτα μόνο 100/100 ασεπ"και στη σελιδά του ΠΑΣΟΚ για τη δημόσια διοίκηση λέει όλοι οι διορισμοί απο ΑΣΕΠ......τώρα τι να πω μακάρι να μην αληθεύει γιατί εγώ ταράχτηκα....πάνω που έλεγα ότι του χρόνου διορίζομαι με 24μηνο....και επειδή στην Ελλάδα έχω δει πολλους να αναμένουν και τελικά να παίρνουν ξέρετε τη.......φοβήθηκα....άλλωστε λένε ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...........
Δυστυχώς, αυτό είναι το τίμημα της Δημοκρατίας... Συμμετέχει κάποιος σε κάποιο φόρουμ και αμολάει μια σαχλαμάρα που άκουσε χωρίς να την επεξεργαστεί, χωρίς να την κριτκάρει και κάνει όλους εμάς τους "αφελείς" να αναρωτιόμαστε... Λίγη σοβαρότητα σε αυτό το φόρουμ δε θα έβλαπτε...Φτάνει πια με το "ράδιο αρβύλα" και με τις ιδεοληψίες του καθενός !
"και εγω το άκουσα από αιρετούς που πρόσκεινται στο πασοκ περυσι που περνούσαν απο τα σχολεία ότι η προυπηρεσία δεν θα αναγνωρίζεται ως κρητήριο για διορισμό ούτε 24μηνο ούτε τίποτα μόνο 100/100 ασεπ
καλημερα!επι του θεματος μας εχουμε κατι νεοτερο;
Κεφάτο σε βλέπω.Τα θηρία του υπεπθ ποια είναι;