0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλησπέρα!!!! θα σας κάνω μια ερώτηση λίγο κουφή .Τέτοια νομίζω δεν έχετε ξανακούσει, (μουτζώστε με αν θέλετε ελεύθερα) είμαι γύρω στο 70 (σύμφωνα με τον εκκαθαρισμένο πίνακα του sun) και απ' ό,τι φαίνεται θα ειμαι γ φάση. πρώτη επιλογή μου είναι γ ευβοίας.....συγκεκριμένο σχολείο όμως που ήθελα μάλλον καλύπτεται απο τη β φαση.( βλ.Σκύρος,όπου και μενω). για οικογενειακούς λόγους ειναι δυσκολο να παω στα υπολοιπα της ιδιας δευτεροβαθμιας υπάρχει κάποιος απο εσας λοιπον μεχρι το 70 που να το εχει στις πρωτες επιλογες του για να ελπιζω ότι δε θα είμαι εγω;;;; και τώρα μουτζώστε Καλημέρα! Πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι έχει καλυφθεί το κενό που θέλεις στη γ΄ευβοίας εφόσον δεν έχουν τοποθετηθεί οι συνάδελφοι της β΄΄φάσης ακόμα;
καλημερα σε ολους.Εμαθα καλα νεα στη βοιωτια παρουσιαστηκαν ηδη 2 εγγυες κ εχει κ αλλα κενα.Η γ φαση εμαθα απο γνωστη μου που δουλευει σε δευτεροβαθμια θα γινει πριν τις εκλογες.Οποτε κουραγιο κ υπομονη, ερχεται.Εγω απο το αγχος 18 ημερων επαθα ελκος κ τωρα αναρρωνω, ουτε να χαρω δε μπορεσα.