0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιος εμμένει κατά της ωρομισθίας; το πασοκ? μάλλον κάποιοι ειστε πολύ νέοι(δεν σας κατηγορώ για αυτό) για να ξέρετε τι έκανε και κυρίως τι δεν έκανε το πασοκ στην εκπαίδευση και κυρίως στην τακτική που ακολούθησε στην πρόσληψη μη μόνιμου προσωπικού.Αλλά ακόμη και το παρελθόν να ξεχάσουμε μπορούμε να πιστεύουμε τους πολιτικούς(ανεξαρτήτου απόχρωσης) ή για να το πω πιο σωστά, ακόμη τους πιστεύουμε;
Αν τα κενά γεμίσουν νωρίς από αναπληρωτές τι θα μείνει;
γεια σε ολους.ηθελα να ξερω ποτε θα σταματησουμε να εναποθετουμe τις ελπιδες μας μονο στους συνδικαλιστες, το θεμα ειναι να ενδιαφερθουμε εμεις για την εξελιξη του κλαδου μας.προεκλογικα εχουν κερδηθει αρκετα πραγματα.ακομη και η πανελληνια ενωση φιλολογων αγνοει παντελως την ολη κατασταση.η προσωπικη μου αποψη ειναι η συγκεντρωση στο ypepth.επισης πιστευω πως οι συμβουλοι φιλολογων ανα περιφερεια θα πρεπει να γινουν αποδεκτες των παραπονων μας και της επιστολης του aristos2.ευχαριστω
Μακάρι!! Χαρμόσυνα νέα! Καθότι όμως αρκετά άσχετη έχω μία απορία και μακάρι κάποιος από εσάς να με διαφωτίσει..πάλι.. Με μόρια 23 κόμμα κάτι πώς και έχω σειρά 172 στον πίνακα του Sun???...Όλο φεύγει κόσμος και όλο μένω πίσω μου φαίνεται βρε παιδιά...Υπολογίζω κάτι λάθος?
Παράθεση από: df στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:25:15 pmποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται . . .άλλωστε το εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, αφούη αντιπολίτευση εμμένει κατά της ωρομισθίας........Και ο Αρούλης έκανε παρόμοιες δηλώσεις στην αρχή της χρονιάς και το αποτέλεσμα ήταν να μειωθούν αντί να αυξηθούν οι αναπληρωτές!Οταν παραλάβουν καμένη γη μπορούν να κάνουν τα πάντα!. . . . . Μάλλον επειδή όλοι κόπτονται γι αυτό το αποτέλεσμα έχουμε κ τις ανάλογες ενέργειες κ δηλώσεις το θέμα είναι βέβαια πόσους θα καλέσει σε αναπλήρωση αφού είναι ξεκάθαρη η λατρεία που δείχνει σε δασκάλους - νηπιαγωγούς . . . όσο για την προηγούμενη τοποθέτηση μου δεν ξεχνώ ούτε ποιος πρωτοεφάρμοσε την ωρομισθία, ουτέ και τάσσομαι υπερ των μεγαλοκομματικών πρακτικών . . . έχουν αποτύχει όλοι τους κ την αποτυχία αυτή την φορτώνουν επιδέξια σε μας.......
ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται . . .άλλωστε το εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, αφούη αντιπολίτευση εμμένει κατά της ωρομισθίας........