0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dlaf στις Σεπτεμβρίου 30, 2009, 10:14:31 amΚαλημέρα και από μένα! Εχθές μου τηλεφώνησε κάποιος αποσπασμένος στο υπουργείο παιδείας στο τμήμα διορισμών (βίσμα δηλαδή), για να μου απαντήσει σε μία επιστολή που έστειλα πριν κανένα εξάμηνο, παρόμοια στο περιεχόμενο με αυτή του αρίστου. Επειδή μου έλεγε ότι και η ωρομισθία έχει τα πλεονεκτήματά της, και είναι πιο ευέλικτο σχήμα για προσλήψεις και άλλες τέτοιες μπούρδες, συμπεραίνω ότι δεν πρόκειται να εγκρίνουν ιδιαιτέρως σημαντικό αριθμό πιστώσεων για αναπληρωτές, αλλά παράλληλα τρέμουν και για τις ψήφους, αφού μου τηλεφώνησε 5 ημέρες πριν τις εκλογές (δεν θεωρώ ότι ήταν δική του πρωτοβουλία). Επειδή το να μαζευτούμε πολλά άτομα για το υπουργείο το θεωρώ αδύνατο, προτείνω να στείλουμε μία εκβιαστική επιστολή για το αυτονόητο, δηλαδή την άρση της αδικίας με τους ΟΑΕΔίτες σ'ένα βαθμό να την καλύψουν με το μη σπάσιμο των κενών σε ωρομισθίες, ειδάλλως το μαύρο που θα φάνε (όχι ότι δεν θα το φάνε διαφορετικά) θα πάει σύννεφο. Θεωρώ ότι μόνο έτσι καταλαβαίνουν και ενδεχομένως να έχουμε αποτέλεσμα. Για να πετύχει πρέπει η συγκεκριμένη επιστολή να υπογραφεί από το δυνατόν περισσότερα άτομα και να την στείλουμε στον υπουργό και υφυπουργό παιδείας. Εάν συμφωνείτε, αρίστο περιμένουμε την επιστολή... +++++++. Μου ακούγεται πολύ καλός ο συσχετισμός ΟΑΕΔιτών με τους ωρομίσθιους.
Καλημέρα και από μένα! Εχθές μου τηλεφώνησε κάποιος αποσπασμένος στο υπουργείο παιδείας στο τμήμα διορισμών (βίσμα δηλαδή), για να μου απαντήσει σε μία επιστολή που έστειλα πριν κανένα εξάμηνο, παρόμοια στο περιεχόμενο με αυτή του αρίστου. Επειδή μου έλεγε ότι και η ωρομισθία έχει τα πλεονεκτήματά της, και είναι πιο ευέλικτο σχήμα για προσλήψεις και άλλες τέτοιες μπούρδες, συμπεραίνω ότι δεν πρόκειται να εγκρίνουν ιδιαιτέρως σημαντικό αριθμό πιστώσεων για αναπληρωτές, αλλά παράλληλα τρέμουν και για τις ψήφους, αφού μου τηλεφώνησε 5 ημέρες πριν τις εκλογές (δεν θεωρώ ότι ήταν δική του πρωτοβουλία). Επειδή το να μαζευτούμε πολλά άτομα για το υπουργείο το θεωρώ αδύνατο, προτείνω να στείλουμε μία εκβιαστική επιστολή για το αυτονόητο, δηλαδή την άρση της αδικίας με τους ΟΑΕΔίτες σ'ένα βαθμό να την καλύψουν με το μη σπάσιμο των κενών σε ωρομισθίες, ειδάλλως το μαύρο που θα φάνε (όχι ότι δεν θα το φάνε διαφορετικά) θα πάει σύννεφο. Θεωρώ ότι μόνο έτσι καταλαβαίνουν και ενδεχομένως να έχουμε αποτέλεσμα. Για να πετύχει πρέπει η συγκεκριμένη επιστολή να υπογραφεί από το δυνατόν περισσότερα άτομα και να την στείλουμε στον υπουργό και υφυπουργό παιδείας. Εάν συμφωνείτε, αρίστο περιμένουμε την επιστολή...
ωραια. εφοσον υπαρχει η επιστολη του αριστου που υπερκαλυπτει τα αιτηματα μας, να την παραλλαξουμε λιγο, πχ ως προς τις προσφωνησεις, και να την προωθησουμε σε κομματικα στελεχη αυτην τη φορα, και των 2 πλευρων!
απο εγκυρη πηγη:μεχρι αυριο δοθηκε εντολη για συλλογη κενων και ....απο ερχομενη εβδομαδα η γ φαση.καλη ψηφο.