0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ ακόμα ελπίζω ας είμαστε αισιόδοξοι ...τα κενά είναι πολλά κάτι θα γίνει!
Nikbak, νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο. Επιμένω σε αυτό που λέω, γιατί τα χαρτιά στο περσινό μου σχολείο όχι μόνο τα συμπληρώναμε μόνοι μας, τα πηγαίναμε επίσης μόνοι μας στη μισθοδοσία (και όχι στη δευτεροβάθμια). Ξαναλέω, με τα ίδια μου τα ποδαράκια ανέβαινα τις σκάλιτσες για να δώσω το αργότερο μέχρι τις 3 του μήνα τις ώρες του προηγούμενου και το πρόγραμμα. Παρ'όλα αυτά, πληρωθήκαμε 3-4 μήνες μετά. Αυτό συμβαίνει γιατί η μισθοδοσία πρέπει να βγάλει το συνολικό ποσό για το μήνα κάθε ωρομίσθιου, να τα στείλει στη δευτεροβάθμια, να ζητήσει η δευτεροβάθμια λεφτά από το υπουργείο, να τα εγκρίνει το υπουργείο και μετά να τα διαθέσει η δευτεροβάθμια. Κάπου σε αυτή την πορεία, πάντα παρουσιάζεται κάποια καθυστέρηση. Εξάλλου, και φίλοι μου ωρομίσθιοι στον ίδιο νομό πληρώθηκαν τις ίδιες μέρες με εμένα. Δεν είναι αρμοδιότητα του σχολείου, είναι της μισθοδοσίας, η οποία, όσον αφορά τους ωρομίσθιους, ΔΕΝ ανήκει στις αρμοδιότητες του σχολείου. Ο διευθυντής σου απλά έκανε αυτό που κάνουν όλα τα υπόλοιπα σχολεία που έχουν ωρομίσθιους, κοινώς τη δουλειά του. Έχουμε φτάσει στο σημείο να εκθειάζουμε αυτόν που κάνει απλά τη δουλειά για την οποία τον πληρώνουν οι φόροι μας!Για τη γ' φάση, παίδες, μας δουλεύουν ψιλό γαζί, μου φαίνεται. Μετά τη β' φάση, στο σχολείο που είμαι, ζητάμε 42 ώρες φιλολόγων, και ο προϊστάμενος μας λέει κάθε μέρα "αύριο ή μεθαύριο". Σήμερα μας είπε "πώς κάνετε έτσι; Και αύριο να βγει η φάση, πριν την άλλη βδομάδα δεν θα έρθουν στο σχολείο".
Παράθεση από: nikbak στις Οκτωβρίου 01, 2009, 11:50:28 amΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ Κ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ..ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΟ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑΔηλαδη αν πληρωθει κανεις 6 μηνες μετα ειναι ο.κ?!!Και να σου απαγορευουν να εργαζεσαι και σε φροντιστηριο???Ενταξει ετσι ειναι τα πραγματα στην καλυτερη περιπτωση αλλα μην τα υπερασπιζομαστε κιολας!
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ Κ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ..ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΟ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
βγαίνουν σήμερα το πολύ αύριο
Μια παρακληση απο καρδιας να μην ξεφευγουμε απο το θεμα. Υπαρχει η δυνατοτητα των προσωπικων μηνυματων. Οσον αφορα τη φημη για πιστωσεις για 1000 ακομη λογικα θα αφορα βθμια διοτι η αθμια κληθηκε ηδη. ειναι 1 φαση πιο μπροστα