0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρίστο καλησπέρα. Και εγώ έχω ακούσει το νούμερο 500. Δε θέλω να σας δημιουργήσω φρούδες ελπίδες, αλλά συζήτησα με κάποιο πρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας και πάνω στη συζήτηση μου είπε τα εξής. Εμείς ζητάμε 500 φιλολόγους, το θέμα είναι πόσες πιστώσεις θα μας δώσουν. Εύχομαι το νούμερο 500 να ισχύει για την γ φάση. Μη μου στέλνετε μηνύματα να μου πείτε ποιος μου το είπε. Το ξέρω εδώ και δύο εβομάδες, απλώς δεν το ανέφερα γιατί ήταν ένας αριθμός που ακούστηκε πάνω στη συζήτηση. Επιπλέον σήμερα σε μία οικογενειακή συγκέντρωση, πατέρας δύο κοριτσιών λυκείου, μου παραπονιόταν ότι δεν είναι δυνατόν τα κορίτσιά του στην περιοχή
... θα εργάζονται, δε θα είναι άφαντοι, όπως οι ειδικοί συνεργάτες / οι σύμβουλοι / οι παρατρεχάμενοι ...
Παιδιά έχω μια καλή πρόταση για να βγάλουμε την Υπουργό μας απο τη δύσκολη θέση για το πως θα κάνει την ΠΔΣ"Επειδή βασική θέση της παράταξής σας είναι η αξιοκρατία και η κατάργηση του θεσμού των ωρομισθιών με παράλληλη ενίσχυση της δημόσιας δωρεάν παιδείας θα θέλαμε να σας προτείνουμε την ακόλουθη ρύθμιση.Οι ώρες της Π.Δ.Σ να δοθούν στους ωρομίσθιους του πρωινού προγράμματος ώστε να αναβαθμιστουν σε αναπληρωτές. Αυτό θα γίνει με τον ακόλουθο τρόπο: αν στις 9-11 ώρες προστεθούν και 10 ώρες ΠΔΣ στο πρόγραμμά τους θα ξεπεράσουν τις 12 ώρες μαθημάτων φθάνοντας τις 21 σχεδόν ώρες που είναι και το ωράριο των αναπληρωτών. Με αυτό τον τρόπο το όφελος είναι πολλαπλό. Τα σχολεία λειτουργούν καλύτερα καθώς οι αναπληρωτές αναλαμβάνουν και άλλες υποχρεώσεις όπως υπεύθυνοι τμημάτων και ενισχύεται η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Επίσης περιορίζεται ο θεσμός των ωρομισθίων που είναι και πάγια θέση της παράταξής σας. Προωθείται η αξιοκρατία καθώς οι πρωινοί ωρομίσθιοι προσλαμβάνονται απο τους πίνακες."τι λέτε ήδη έστειλα την παραπάνω πρόταση με email στο info@diamantopoulou.grαν όμως την υποστηρίξουμε πολλοί και σταλεί και επισήμως θα έχει άλλη βαρύτητα