0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikbak στις Οκτωβρίου 19, 2009, 02:30:14 pmΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣκαι γιατι στα τηλ λενε άλλα;;;;;;
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ
Παράθεση από: xarakara στις Οκτωβρίου 19, 2009, 02:39:47 pmΠαράθεση από: nikbak στις Οκτωβρίου 19, 2009, 02:30:14 pmΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣκαι γιατι στα τηλ λενε άλλα;;;;;;xarakara στη Δευτεροβάθμια Δράμας όπως ξέρεις εδώ και ένα μήνα δεν παίρνουν κανέναν γιατί περιμένουν λένε την τρίτη φάση αναπληρωτών. Από την προηγούμενη βδομάδα λένε ότι δεν υπάρχουν κενά για να μη τους πρήζουν. Όταν την προηγούμενη βδομάδα ο υπεύθυνος μου είπε αυτό κι εγώ του είπα ότι μας δουλεύουν, αφού τα κενά είναι πάρα πολλά, όπως και οι ίδιοι έλεγαν, μου απάντησε το θεϊκό "καλά, αφού τα ξέρετε αυτά γιατί παίρνετε πάλι τηλέφωνο;" Για να μη τους πρήζουμε λένε άλλα. Πάντα έτσι δε γίνεται
Παράθεση από: xarakara στις Οκτωβρίου 19, 2009, 02:39:47 pmΠαράθεση από: nikbak στις Οκτωβρίου 19, 2009, 02:30:14 pmΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣκαι γιατι στα τηλ λενε άλλα;;;;;;Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αύριο το μεσημέρι θα κληθούν οι αναπληρωτές της Γ' φάσης. Θα καλέσουν 198 φιλολόγους αναπληρωτές.
198? >:(Μόνο???
Είναι σίγουρο για 198 φιλολόγους ; Γιατί εδώ και 3 εβδομάδες ο καθένας λέει διάφορα.Παρακαλώ πολύ να μη διαδίδετε πληροφορίες χωρίς να είστε σίγουροι γιατί τα νεύρα όλων μας είναι σπασμένα.