0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να εισαι ωρομισθιος/α τα μορια σου ειναι γυρω στα 21+/-. Επομενως ελπιζεις για αναπληρωση. Τωρα το απαισιοδοξο σεναριο: μας διωχνουν απο την ωρομισθια,φερνουν αναπληρωτη στη θεση μας αλλα παιρνουν εως λιγο πριν απο τη σειρα μας.Εχει ολοκληρωθει και η ΠΔΣ...εδω σε θελω καβουρα
αριστο εσυ εχεις κατι που να σε κανει να πιστευεις οτι θα χουμε νεα αυτη τη ρημαδοβδομαδα??
Παράθεση από: ZoeG στις Οκτωβρίου 20, 2009, 02:34:22 pmΓια να εισαι ωρομισθιος/α τα μορια σου ειναι γυρω στα 21+/-. Επομενως ελπιζεις για αναπληρωση. Τωρα το απαισιοδοξο σεναριο: μας διωχνουν απο την ωρομισθια,φερνουν αναπληρωτη στη θεση μας αλλα παιρνουν εως λιγο πριν απο τη σειρα μας.Εχει ολοκληρωθει και η ΠΔΣ...εδω σε θελω καβουραΩωωωχχχχ... Μην το λες αυτο... Εδω και 2 μερες αυτο το σεναριο περναει συνεχεια απο το μυαλο μου και με λουζει κρυος ιδρωτας...
Παράθεση από: mother29 στις Οκτωβρίου 20, 2009, 03:11:42 pmαριστο εσυ εχεις κατι που να σε κανει να πιστευεις οτι θα χουμε νεα αυτη τη ρημαδοβδομαδα?? ...την προσεκτική ανάγνωση των αναφορών στις δηλώσεις της Υπουργού (αν κι επιφυλάσσομαι), την κοινή λογική, την μισοτεθνηκυία ελπίδα μου ..., και την ανάγκη τίποτα να μη μου μετριάσει τον ενθουσιασμό από τον επικείμενο θρίαμβο του Θρύλου, απόψε!
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 20, 2009, 03:16:58 pmΠαράθεση από: mother29 στις Οκτωβρίου 20, 2009, 03:11:42 pmαριστο εσυ εχεις κατι που να σε κανει να πιστευεις οτι θα χουμε νεα αυτη τη ρημαδοβδομαδα?? ...την προσεκτική ανάγνωση των αναφορών στις δηλώσεις της Υπουργού (αν κι επιφυλάσσομαι), την κοινή λογική, την μισοτεθνηκυία ελπίδα μου ..., και την ανάγκη τίποτα να μη μου μετριάσει τον ενθουσιασμό από τον επικείμενο θρίαμβο του Θρύλου, απόψε!Αν μιλάς για κοινή λογική και
Παράθεση από: konpap στις Οκτωβρίου 20, 2009, 03:20:02 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 20, 2009, 03:16:58 pmΠαράθεση από: mother29 στις Οκτωβρίου 20, 2009, 03:11:42 pmαριστο εσυ εχεις κατι που να σε κανει να πιστευεις οτι θα χουμε νεα αυτη τη ρημαδοβδομαδα?? ...την προσεκτική ανάγνωση των αναφορών στις δηλώσεις της Υπουργού (αν κι επιφυλάσσομαι), την κοινή λογική, την μισοτεθνηκυία ελπίδα μου ..., και την ανάγκη τίποτα να μη μου μετριάσει τον ενθουσιασμό από τον επικείμενο θρίαμβο του Θρύλου, απόψε!Αν μιλάς για κοινή λογική και