0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...τα κέρατά μου είμαι..., αν δεν ήμουν, θα ήμουν τουλάχιστον αν/τής, αν όχι από έτη διορισμένος.
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!! Παρούσα και εγώ για το τελευταίο (ελπιζω ) βασανιστικό πρωινό μπροστά στον υπολογιστή.........Άντε, αυριο τέτοια ώρα να ταξιδεύουμε για κάπου...........
πάντως Αριστο αν πάρει 3000 και σε αυτούς είναι μέσα καμια 500 φιλόλογοι......τότε τι να πω είσαι θεός.....έλεγες ότι η βάση θα πάει 20,5-20,6 όντως με 515 άτομα ακόμα η βάση κατεβαίνει στα 20,6.....τι να πω??? εγώ πάντως την είχα υπολογίσει στα 21-21,5.........
Παράθεση από: kat73 στις Οκτωβρίου 22, 2009, 08:32:36 amΚαλημέρα!!!!!!!!!!!!!!! Παρούσα και εγώ για το τελευταίο (ελπιζω ) βασανιστικό πρωινό μπροστά στον υπολογιστή.........Άντε, αυριο τέτοια ώρα να ταξιδεύουμε για κάπου........... ... όχι όλοι ....
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 22, 2009, 08:36:09 amΠαράθεση από: kat73 στις Οκτωβρίου 22, 2009, 08:32:36 amΚαλημέρα!!!!!!!!!!!!!!! Παρούσα και εγώ για το τελευταίο (ελπιζω ) βασανιστικό πρωινό μπροστά στον υπολογιστή.........Άντε, αυριο τέτοια ώρα να ταξιδεύουμε για κάπου........... ... όχι όλοι .... Θα έρθει και η σειρα σας...... να δεις που ολα θα πάνε καλά.........δε θέλω απογοήτευση.... και με λίγη καλή τύχη θα πίνουμε τον καφέ μας με θέα τη γέφυρα......... άααααασε που πρέπει να ξεναγήσουμε και μερικούς μερικούς βόρειους ( ) στα μέρη μας