0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Iσχύει το 246 ΠΕ02 μετά τις 3 το μεσημέρι, και 96 ΠΕ03.
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 22, 2009, 01:22:25 pmIσχύει το 246 ΠΕ02 μετά τις 3 το μεσημέρι, και 96 ΠΕ03.Επιτέλους έφτασε η πολυαναμενόμενη Γ΄ Φάση... δεν τη λες και τεράστια αλλά από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό. Ήθελα να σας πω ότι παρόλο που θα ήθελα να εκκαθαρίσω τους πίνακες για εμάς που δεν είμαστε μέσα στους 246 τυχερούς, δε θα μπορέσω σήμερα γιατί θα είμαι εκτός σπιτιού για δουλειές. Επομένως, δικοί μου εκκαθαρισμένοι πίνακες είτε το βράδυ είτε αύριο. Εύχομαι καλή αρχή για τους νέους αναπληρωτές και ευνοϊκές τοποθετήσεις.
άντε τώρα το fuckinlost να γίνει fuckinlucky κλείδωσε ο αριθμός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: Πέτρος στις Οκτωβρίου 22, 2009, 01:32:03 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 22, 2009, 01:22:25 pmIσχύει το 246 ΠΕ02 μετά τις 3 το μεσημέρι, και 96 ΠΕ03.Επιτέλους έφτασε η πολυαναμενόμενη Γ΄ Φάση... δεν τη λες και τεράστια αλλά από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό. Ήθελα να σας πω ότι παρόλο που θα ήθελα να εκκαθαρίσω τους πίνακες για εμάς που δεν είμαστε μέσα στους 246 τυχερούς, δε θα μπορέσω σήμερα γιατί θα είμαι εκτός σπιτιού για δουλειές. Επομένως, δικοί μου εκκαθαρισμένοι πίνακες είτε το βράδυ είτε αύριο. Εύχομαι καλή αρχή για τους νέους αναπληρωτές και ευνοϊκές τοποθετήσεις. ΠΟΥ
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 22, 2009, 01:34:33 pmΠαράθεση από: Πέτρος στις Οκτωβρίου 22, 2009, 01:32:03 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 22, 2009, 01:22:25 pmIσχύει το 246 ΠΕ02 μετά τις 3 το μεσημέρι, και 96 ΠΕ03.Επιτέλους έφτασε η πολυαναμενόμενη Γ΄ Φάση... δεν τη λες και τεράστια αλλά από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό. Ήθελα να σας πω ότι παρόλο που θα ήθελα να εκκαθαρίσω τους πίνακες για εμάς που δεν είμαστε μέσα στους 246 τυχερούς, δε θα μπορέσω σήμερα γιατί θα είμαι εκτός σπιτιού για δουλειές. Επομένως, δικοί μου εκκαθαρισμένοι πίνακες είτε το βράδυ είτε αύριο. Εύχομαι καλή αρχή για τους νέους αναπληρωτές και ευνοϊκές τοποθετήσεις. Αρίστο πες μου σε παρακαλώ και για το "κουτάκι" γιατί θα τρελαθώ..Εννοούμε το "αποδέχομαι την πρόσληψη και σε άλλες περιοχές", έτσι δεν είναι??ΠΟΥ
Παράθεση από: Πέτρος στις Οκτωβρίου 22, 2009, 01:32:03 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 22, 2009, 01:22:25 pmIσχύει το 246 ΠΕ02 μετά τις 3 το μεσημέρι, και 96 ΠΕ03.Επιτέλους έφτασε η πολυαναμενόμενη Γ΄ Φάση... δεν τη λες και τεράστια αλλά από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό. Ήθελα να σας πω ότι παρόλο που θα ήθελα να εκκαθαρίσω τους πίνακες για εμάς που δεν είμαστε μέσα στους 246 τυχερούς, δε θα μπορέσω σήμερα γιατί θα είμαι εκτός σπιτιού για δουλειές. Επομένως, δικοί μου εκκαθαρισμένοι πίνακες είτε το βράδυ είτε αύριο. Εύχομαι καλή αρχή για τους νέους αναπληρωτές και ευνοϊκές τοποθετήσεις. Αρίστο πες μου σε παρακαλώ και για το "κουτάκι" γιατί θα τρελαθώ..Εννοούμε το "αποδέχομαι την πρόσληψη και σε άλλες περιοχές", έτσι δεν είναι??ΠΟΥ
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 22, 2009, 01:22:25 pmIσχύει το 246 ΠΕ02 μετά τις 3 το μεσημέρι, και 96 ΠΕ03.Επιτέλους έφτασε η πολυαναμενόμενη Γ΄ Φάση... δεν τη λες και τεράστια αλλά από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό. Ήθελα να σας πω ότι παρόλο που θα ήθελα να εκκαθαρίσω τους πίνακες για εμάς που δεν είμαστε μέσα στους 246 τυχερούς, δε θα μπορέσω σήμερα γιατί θα είμαι εκτός σπιτιού για δουλειές. Επομένως, δικοί μου εκκαθαρισμένοι πίνακες είτε το βράδυ είτε αύριο. Εύχομαι καλή αρχή για τους νέους αναπληρωτές και ευνοϊκές τοποθετήσεις. Αρίστο πες μου σε παρακαλώ και για το "κουτάκι" γιατί θα τρελαθώ..Εννοούμε το "αποδέχομαι την πρόσληψη και σε άλλες περιοχές", έτσι δεν είναι??
Iσχύει το 246 ΠΕ03 μετά τις 3 το μεσημέρι, και 96 ΠΕ03.
ναι, είσαι μέσα και με κουτί και με κιβώτιο!