0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nandiap στις Νοεμβρίου 03, 2009, 04:09:32 pmΠαράθεση από: evi06 στις Νοεμβρίου 03, 2009, 01:14:15 amείσαι σιγουρη για την καρδίτσα? γιατί ξέρω κοπέλα που είναι πιο κατω κ την προηγουμενη βδομάδα απαντησε αρνητικά σε 12 ώρο. κ την πιο προηγούμενη βδομάδα αρνητικά σε 6ωρο σε τρικαλα Έτσι μου είπε η υπάλληλος , στο 144 σταμάτησαν . Τι εννοείς πιο κάτω ? Η ίδια μετά δηλαδή αρνήθηκε κ Τρίκαλα ?? Γιατί να το κάνει αυτό ? ναι η ιδια, της ειχαν τηλεφωνησει πρωτα απο τρικαλα ειχε αρνηθει κ την προηγουμενη εβδομαδα αρνηθηκε κ απο Καρδιτσα. είναι καπου ανάμεσα στο 145 κ 155 (για προφανης λογους δεν μπορω να αναφερω εδω το ακριβες νουμερο). το γιατί να το κανει...αστο... αργοτερα που θα θελει να διοριστει, θα χτυπα το κεφαλι της. αυτα παθαινουν οσοι δεν ενημερωνονται σωστα. προσπαθησα να την μεταπεισω κ να της εξηγησω κπ πραγματα αλλα δεν... τι να πεις...
Παράθεση από: evi06 στις Νοεμβρίου 03, 2009, 01:14:15 amείσαι σιγουρη για την καρδίτσα? γιατί ξέρω κοπέλα που είναι πιο κατω κ την προηγουμενη βδομάδα απαντησε αρνητικά σε 12 ώρο. κ την πιο προηγούμενη βδομάδα αρνητικά σε 6ωρο σε τρικαλα Έτσι μου είπε η υπάλληλος , στο 144 σταμάτησαν . Τι εννοείς πιο κάτω ? Η ίδια μετά δηλαδή αρνήθηκε κ Τρίκαλα ?? Γιατί να το κάνει αυτό ?
είσαι σιγουρη για την καρδίτσα? γιατί ξέρω κοπέλα που είναι πιο κατω κ την προηγουμενη βδομάδα απαντησε αρνητικά σε 12 ώρο. κ την πιο προηγούμενη βδομάδα αρνητικά σε 6ωρο σε τρικαλα
στα τρικαλα εχουν σταματησει στο 201...λιιιιιιιιιιιιιγο ακομα και ερχεται η σειρα μου ....... παντως οπως εχω αναφερει και στο θεμα που εχω ανοιξει εγω του χρονου την κανω για ευβοια...... η θεσσαλια οσο παει και χειροτερευει........ μαζευτηκαμε πολλοι μορφωμενοι. τι να κανουμε?