*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 87087 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mara25

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #154 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:30:52 pm »
ξέρεις πόσα άτομα έκαναν απο δασκάλους  συμπληρωματική αίτηση?γιατι δεν εχει βγει ο πινακας τους ,εννοω δεν εχει ανανεωθει.
κορίτσια γεια σας...μήπως μπορείτε να μου πείτε τι είναι η συμπληρωματική αίτηση??? καθε φορά μαθαίνω και κάτι καινούριο!!!!

Οι δασκαλοι που τελειωσαν το σεπτεμβρη και όσοι δεν ειχαν προλαβει τα κανουν τα χαρτια τους για τους πίνακες τον Ιουνιο, τα εκαναν τωρα. αλλα μονο οι δασκαλοι, επειδη υπαρχει ελλειψη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:40:37 »

Αποσυνδεδεμένος fafa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:34:17 pm »
μαρα εχω 50 σειρα συμφωνα με effie.λες απο βδομαδα?οπως ειπε θες η γκοτσοπουλου? χαλαρα!εγω θελω κοζανη εσυ?

Αποσυνδεδεμένος julie21

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:34:47 pm »
Τώρα μ αυτά τα 100 άτομα λέτε να κατέβει και άλλο η σειρά μας; Λογικά αυτοί που ήταν στον πίνακα σμεα  δεν θα είχαν κάνει αίτηση κ για σχολεία γενικής;;;

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:37:09 pm »
μαρα εχω 50 σειρα συμφωνα με effie.λες απο βδομαδα?οπως ειπε θες η γκοτσοπουλου? χαλαρα!εγω θελω κοζανη εσυ?
είπε κάτι η γκοτσοπούλου?αντε κορίτσια ευχομαι να βγει γρήγορα η δ
να πάρετε κ εσείς μια σειρά..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:40:37 »

Αποσυνδεδεμένος DINAPE60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:40:08 pm »
ουφφφφφ!!! δεν αντέχω άλλο να περιμένω...!!!!! θέλω να ξυπνήσω και να είναι σεπτέμβριος 2010!!!!

χαχαχα δεν είσαι και η μόνη που το θέλει αυτό...πάντως εγω βαρέθηκα να περιμένω...το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ασεπ 2011 δεν είναι μακρυά...τώρα αν θέλουν να μας παρούν,,,να μας πάρουν!!!έστω να προλάβουμε να δουλεψουμε και εμείς Huh!~!!!!

Αποσυνδεδεμένος mara25

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:43:59 pm »

χθες καθησα και αφαίρεσα μια μια οσες εχουν καλεσει...μαζί με κατι τριτεκνες κτλ κτλ, είμαι ακριβως στο 44, αν δεν μου ξεφυγε κατι. παρατηρησα ομως, οτι σε καθε φαση υπαρχουν αρκετες ( καμια 20 σε καθε φαση) που δεν φεύγουν, μαλλον λογω προτιμησης σε περιοχη, φευγουν βεβαια στην αμεσως επομενη...τωρα απο οτι καταλαβα στον ενιαιο είμαστε με 2 θεσεις διαφορα  ;) μπορεί να πεσουμε και μαζί αν οι προτιμησεις είναι κοινες. οποτε αυτο το 45 ή 50 μπορεί να είναι ακομα μικροτερο, αν λαβεις υποψη σου οτι καποιες παλι δεν θα φύγουν! πιστεύω οτι εαν ανοιξουν κενα οι πρωτες μας επιλογες είμαστε μεσα, τουλαχιστον δεν φευγουμε κουτακι!!! εγω εχω πρωτες επιλογες Θεσ/νικη, που δεν υπαρχει περιπτωση, μετα Χαλκιδικη, Ηθαθία, Ζάκυνθο, πιστευω καπου εκει να πεσω. Και να σου πω την αληθεια μου, θα ηθελα να ανοιξει μετα τις εκλογες...ή πολυ νωριτερα!!! δεν θελω να φανταστω 2-3 μερες νωριτερα...θα εχουν κλεισει τα παντα καιθα περιμενουμε τζαμπα να μας τοποθετησουν, πληρωνοντας βεβαια αδρα το ξενοδοχείο...

Αποσυνδεδεμένος fafa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:52:55 pm »
εγω ειμουνα και περυση κοζανη. εχω κρατηση το σπιτι ολο  το καλοκαιρι. γι' αυτο παρακαλω να μας καλεσουνε πριν της εκλωγες να παω να βρω τον ρυθμο μου.

Αποσυνδεδεμένος DINAPE60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:54:37 pm »
ξέρεις πόσα άτομα έκαναν απο δασκάλους  συμπληρωματική αίτηση?γιατι δεν εχει βγει ο πινακας τους ,εννοω δεν εχει ανανεωθει.
κορίτσια γεια σας...μήπως μπορείτε να μου πείτε τι είναι η συμπληρωματική αίτηση??? καθε φορά μαθαίνω και κάτι καινούριο!!!!

Οι δασκαλοι που τελειωσαν το σεπτεμβρη και όσοι δεν ειχαν προλαβει τα κανουν τα χαρτια τους για τους πίνακες τον Ιουνιο, τα εκαναν τωρα. αλλα μονο οι δασκαλοι, επειδη υπαρχει ελλειψη.
[/

ευχαριστώ!!! τα νεύρα μου τσιτώνουν όταν ακούω κάτι για δασκαλούς!!! είναι πολύ άδικο αυτό που συμβαίνει!!!!

Αποσυνδεδεμένος mimi85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:55:31 pm »
ονοματα για ειδικη αγωγή έβγαλαν; γιατι δεν τα βλέπω; ???

οχι τίποτα, μονο το δελτιο τυπου υπαρχει. δεν νομιζω να μας αφορα, υπαρχουν 2 πινακες νηπιαγωγων ΣΜΕΑ, ο ενας με 70 ατομα και ο δευτερος με αλλα 150...δεν ξερω ποια η διαφορα τους βεβαια...αλλα πηραν 100 άτομα, δε νομιζω να τραβηξαν και απο τον ενιαιο...θα δέιξει, αν βγουν παντως τα ονοματα δειτε τα για καλο ή για κακο
Δεν θα βγάλουν τα ονόματα???

Αποσυνδεδεμένος ΡΙΚΑ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:56:02 pm »

Αποσυνδεδεμένος julie21

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:57:20 pm »
Τώρα μ αυτά τα 100 άτομα λέτε να κατέβει και άλλο η σειρά μας; Λογικά αυτοί που ήταν στον πίνακα σμεα  δεν θα είχαν κάνει αίτηση κ για σχολεία γενικής;;;

Αποσυνδεδεμένος DINAPE60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος mara25

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 04:02:00 pm »
DINAPEP το γεγονος οτι ήρθαν ευνοικα τα πραματα για τους δασκαλους δεν πρεπει να μας νευριαζει...είμαστε ολοι εκπαιδευτικοι, ολοι εχουμε τα ίδια προβλήματα και την ίδια αγωνία. και ας μην ξεχναμε οτι οι δάσκαλοι για να περασουν στις σχολες τους κουραστηκαν αρκετα...εμεις αντι για πανελληνιες εχουμε ασεπ, και πιστεψε με, μπορεί ο ανταγωνισμος να είναι μεγαλος, αλλα εαν προσπαθησεις πολυ θα τα καταφερεις. εγω ειχα ξεκινησει διαβασμα σαν τετοια εποχη πριν δυο χρόνια, για δευτερη χρονια, στο 1ο ασεπ πατωσα κανονικα. ακομα βλεπεις οτι περιμενω, αλλα τουλαχιστον ξερω οτι του χρονου θα παω πλεον σαν διορισμενη, με μισο μισθο αν ισχυουν οσα ακουγονται!!! υπομονη, ολοι στο ίδιο καζανι βραζουμε.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182798
  • Σύνολο θεμάτων: 19474
  • Σε σύνδεση σήμερα: 741
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)