0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ανθή στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 04:51:56 pmξέρεις πόσα άτομα έκαναν απο δασκάλους συμπληρωματική αίτηση?γιατι δεν εχει βγει ο πινακας τους ,εννοω δεν εχει ανανεωθει.κορίτσια γεια σας...μήπως μπορείτε να μου πείτε τι είναι η συμπληρωματική αίτηση??? καθε φορά μαθαίνω και κάτι καινούριο!!!!
ξέρεις πόσα άτομα έκαναν απο δασκάλους συμπληρωματική αίτηση?γιατι δεν εχει βγει ο πινακας τους ,εννοω δεν εχει ανανεωθει.
μαρα εχω 50 σειρα συμφωνα με effie.λες απο βδομαδα?οπως ειπε θες η γκοτσοπουλου? χαλαρα!εγω θελω κοζανη εσυ?
ουφφφφφ!!! δεν αντέχω άλλο να περιμένω...!!!!! θέλω να ξυπνήσω και να είναι σεπτέμβριος 2010!!!!
Παράθεση από: DINAPE60 στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:27:57 pmΠαράθεση από: Ανθή στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 04:51:56 pmξέρεις πόσα άτομα έκαναν απο δασκάλους συμπληρωματική αίτηση?γιατι δεν εχει βγει ο πινακας τους ,εννοω δεν εχει ανανεωθει.κορίτσια γεια σας...μήπως μπορείτε να μου πείτε τι είναι η συμπληρωματική αίτηση??? καθε φορά μαθαίνω και κάτι καινούριο!!!! Οι δασκαλοι που τελειωσαν το σεπτεμβρη και όσοι δεν ειχαν προλαβει τα κανουν τα χαρτια τους για τους πίνακες τον Ιουνιο, τα εκαναν τωρα. αλλα μονο οι δασκαλοι, επειδη υπαρχει ελλειψη. [/ευχαριστώ!!! τα νεύρα μου τσιτώνουν όταν ακούω κάτι για δασκαλούς!!! είναι πολύ άδικο αυτό που συμβαίνει!!!!
Παράθεση από: vassia84 στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:17:59 pmονοματα για ειδικη αγωγή έβγαλαν; γιατι δεν τα βλέπω; οχι τίποτα, μονο το δελτιο τυπου υπαρχει. δεν νομιζω να μας αφορα, υπαρχουν 2 πινακες νηπιαγωγων ΣΜΕΑ, ο ενας με 70 ατομα και ο δευτερος με αλλα 150...δεν ξερω ποια η διαφορα τους βεβαια...αλλα πηραν 100 άτομα, δε νομιζω να τραβηξαν και απο τον ενιαιο...θα δέιξει, αν βγουν παντως τα ονοματα δειτε τα για καλο ή για κακο
ονοματα για ειδικη αγωγή έβγαλαν; γιατι δεν τα βλέπω;
Τώρα μ αυτά τα 100 άτομα λέτε να κατέβει και άλλο η σειρά μας; Λογικά αυτοί που ήταν στον πίνακα σμεα δεν θα είχαν κάνει αίτηση κ για σχολεία γενικής;;;