0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μια ζωή περιμένω.... μα δεν γίνονται θαύματα!!![βΡΕ gogapina,για ποιά δ`φάση μιλάς;Αφου τα καλύψαν όλα τα κενά.....ΝαΝΑΙ ΚΑΛΆ.....................................
Παράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 03:52:13 pmμια ζωή περιμένω.... μα δεν γίνονται θαύματα!!!βΡΕ gogapina,για ποιά δ`φάση μιλάς;Αφου τα καλύψαν όλα τα κενά.....ΝαΝΑΙ ΚΑΛΆ..................................... Σοβαρά μιλάς???
μια ζωή περιμένω.... μα δεν γίνονται θαύματα!!!βΡΕ gogapina,για ποιά δ`φάση μιλάς;Αφου τα καλύψαν όλα τα κενά.....ΝαΝΑΙ ΚΑΛΆ.....................................
ναι ήταν καλός ο αριθμός της γ.εχουν δωσει τόσα κενά..θα τα καλύψουν αραγε? ειχαν δωσει 90 κενα στην αν. αττικη και συνολικά στη γ πηραν 24..Το συμπέρασμα είναι ένα:Δεν εχουν σκοπό αυτοι να πάρουν κόσμο...Νατη η απόδειξη.Γιατί τους δάσκαλους τους πήραν όλους και αδειασε ο πίνακας τους;Δεν ντρέπονται που η μ.......η Γκοτσοπουλου είπε ότι θα καλυφθούν όλα τα κενά....;εΓώ αύριο θα στείλω μνμ..στην τσαπανίδου...ΑΙΣΧΟς....
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 04:05:10 pmναι ήταν καλός ο αριθμός της γ.εχουν δωσει τόσα κενά..θα τα καλύψουν αραγε? ειχαν δωσει 90 κενα στην αν. αττικη και συνολικά στη γ πηραν 24..Το συμπέρασμα είναι ένα:Δεν εχουν σκοπό αυτοι να πάρουν κόσμο...Νατη η απόδειξη.Γιατί τους δάσκαλους τους πήραν όλους και αδειασε ο πίνακας τους;Δεν ντρέπονται που η μ.......η Γκοτσοπουλου είπε ότι θα καλυφθούν όλα τα κενά....;εΓώ αύριο θα στείλω μνμ..στην τσαπανίδου...ΑΙΣΧΟς....δασκαλους παντα επαιρναν περισσοτερους ,αλλα οχι κ να λενε οτι καλυπτονται κ τα κενα,αυτο κ αν ειναι κοροιδια.πρεπει παντως να ενεργοποιηθουμε οσες μειναμε τουλαχιστον.αυριο ολες απο ενα μνμ στη τσαπανιδου
κι εγώ μαζί σου!!!!