0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 04:42:46 pmτο είδα και γω αυτο βρε ανθη..τιποτα ..κανένας..αλήθεια αδειασε ο δικός τους πίνακις η έχει ατομα ακόμα??πΑΙΔΙΆ τους πήραν όλους,καταλάβατε΄;Ολους όσοι κάνανε συμπληρωματική αιτηση και ήταν μηδενικής προυπηρεσιας ..Δεν υπάρχουν άλλοι...Εμεις ειμαστε ο φτωχός συγγενης τους...ΑΙΣΧΟΣ...
το είδα και γω αυτο βρε ανθη..τιποτα ..κανένας..αλήθεια αδειασε ο δικός τους πίνακις η έχει ατομα ακόμα??
Παράθεση από: TESY στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 04:42:32 pmΕγω εχω ακόμα γύρω στους 580 πάνω απτο κεφάλι μου,μέχρι στιγμής α,β και γ`φάση πήραν 1286 άτομα,ο πίνακας όμως εφτασε 1209...Προσπερναει μάλλον όσους δε βάζουν το κουτάκι; μάλλον έτσι είναι..δεν θα άνοιξαν θέσεις στις προτιμήσεις τους..εγω παντως με 680 πανω δεν έχω ελπίδες για φέτος..δεν έχει φτάσει ποτέ ο αριθμός τοσο χαμηλά..οχι οτι δεν θα ήθελα μια εξαίρεση για φέτος....
Εγω εχω ακόμα γύρω στους 580 πάνω απτο κεφάλι μου,μέχρι στιγμής α,β και γ`φάση πήραν 1286 άτομα,ο πίνακας όμως εφτασε 1209...Προσπερναει μάλλον όσους δε βάζουν το κουτάκι;
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 04:47:19 pmΠαράθεση από: TESY στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 04:42:32 pmΕγω εχω ακόμα γύρω στους 580 πάνω απτο κεφάλι μου,μέχρι στιγμής α,β και γ`φάση πήραν 1286 άτομα,ο πίνακας όμως εφτασε 1209...Προσπερναει μάλλον όσους δε βάζουν το κουτάκι; μάλλον έτσι είναι..δεν θα άνοιξαν θέσεις στις προτιμήσεις τους..εγω παντως με 680 πανω δεν έχω ελπίδες για φέτος..δεν έχει φτάσει ποτέ ο αριθμός τοσο χαμηλά..οχι οτι δεν θα ήθελα μια εξαίρεση για φέτος.... ποτέ δεν ξέρεις και μενα μου ρθε κάπως αλλά τώρα ας συστρατευτούμε...Μην απογοητευεσαι θα φέξει καιγια μας
ξέρεις πόσα άτομα έκαναν απο δασκάλους συμπληρωματική αίτηση?γιατι δεν εχει βγει ο πινακας τους ,εννοω δεν εχει ανανεωθει.
Καλά εγώ το'χω ξαναπεί,οι νηπιαγωγοί θα μπορούσαν να αναλάβουν τις 2 πρώτες τάξεις δημοτικού.Αν ξεμείνουν τελείως από δασκάλους....