0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα άτομα που έχουν μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή(γενικά αλλά και πιο ειδικά)καθώς επίσης αν έχουν παρακολουθήσει σεμινάριο ειδ.αγωγής,καταθέτουν τα χαρτιά τους για ανπληρωτές συνήθως πιο μετά από'μας με σκοπό να δουλέψουν ως ειδικοί παιδαγωγοί αποκλειστικά.Τώρα με το κουτάκι δεν ξέρω πως πάει.Λογικά αν ξεμείνουν από ειδικούς,θα πάρουν από μας;;;;; Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσωΗ νέα φάση καλύπτει και τα κενά από τις αποσπάσεις;
ρε παιδια για να μας ειπαν να το βαλουμε σημαινει οτι γινεται να παμε κ μεις αν αποροφηθουν οι αλλοι.το πινακακι της effie που ειναι τελικα βγηκε;κ γτ κατεβηκα 2 θεσεις το μπελα μ;γινεται να μπηκαν ξαφνικα 2 ατομα απτο πουθενα;θα μας τρελανουν;ξερει καποιος γτ παω να τρελαθω;
Κορίτσια υπαρχει περίπτωση να πάρουν και κάποιες από εμας αναπληρωτριες ειδικής αγωγής (αυτό που δηλώσαμε στην δήλωση ''αποδέχομαι πρόσληψη σμεα); ας μου απαντήσει καποια αν γνωρίζει!
Παράθεση από: vassia84 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 07:34:38 pmΚορίτσια υπαρχει περίπτωση να πάρουν και κάποιες από εμας αναπληρωτριες ειδικής αγωγής (αυτό που δηλώσαμε στην δήλωση ''αποδέχομαι πρόσληψη σμεα); ας μου απαντήσει καποια αν γνωρίζει!vassia απ οτι είδα ρώτησες τους ίδιουσ στην ειδική..είναι κ αυτοι αρκετοί στον πίνακα οπότε είναι λίγο δύσκολο να πάρουν απο μας..
Κι εγω κατεβηκα 2 θεσεις. Μια φιλη μου απο Ροδο την καλεσαν πριν 4 χρονια στο Ηρακλειο για 2 παιδια Σμεα για μαθηματα κατοικον , αλλα την καλεσαν Ιανουαριο. Οποτε απορροφουν πρωτα τους ειδικης αγωγης και συμπληρωνουν μετα απο μας. Και περσι ειδα σε ενα χωριοσ την Ροδο ενα παιδακι σε κανονικη ταξη αυτιστικο με δικια του νηπιαγωγο μη ειδικης αγωγης. Οποτε ευοιωνα τα πραγματα !!!!!