*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 87033 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος julie21

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #196 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 09:50:42 pm »
2 περιπτώσεις γνωστών μου...

1η Έγραψε το παιδί της σε ολοήμερο λόγω δουλειάς και το ολοήμερο δε λειτουργεί , μόνο το κλασσικό τμήμα. Το αποτέλεσμα πληρώνει γυναίκα να της κρατάει το παιδί μέχρι να σχολάσει και να πάει σπίτι της...

2η Έγραψε το παιδί σε δημόσιο νηπιαγωγείο το οποίο απ' οτι μου είπε είναι άθλιο, δεν υπάρχει αυλή, σπασμένα παράθυρα κτλ κτλ επικίνδυνο γενικά για τα παιδιά. Τι έκανε; Έγραψε παράλληλα το πιτσιρίκι σε ιδιωτικό νηπιακό σταθμό ώστε να πηγαίνει εκεί και στο τέλος της χρονιάς να πάρουν από το δημόσιο το χαρτί για την πρώτη ( δεν ήξερε την απόφαση...)

2 περιπτώσεις από τις πολλές... που θα μου πείτε όλοι ότι ξέρετε παρόμοια περιστατικά αλλά με πνίγει το άδικο...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:46:12 »

Αποσυνδεδεμένος Pedro Juan

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 10:04:09 pm »
Εγώ θα το στείλω στο εθνος που χω ακρη....Μπορώ να στείλω και το δικό σου "πνευματικό παιδί"; ???Α να σε ρωτήσω ΠΕ60 ΕΊΣΑΙ; ???
Ναι Tesy, φυσικά και μπορείς να το στείλεις.
Ναι, είμαι ΠΕ60.

Αποσυνδεδεμένος LINX

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 10:15:06 pm »
Nα ρωτήσω κάτι? Υπάρχει και άλλος σαν εμένα που στον νεο πίνακα κατάταξης αναπληρωτών αντι να πέσει ανέβηκε 2-3 θέσεις ή είμαι μόνο εγώ? και γιατί αν γνωρίζεται μπορεί να έγινε αυτό?

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 10:42:02 pm »
ναι, οι περισσοτερες απο οσες φευγουν βρίσκονται στο δικο μας πινακα, αλλα κορίτσια εχουν τετοιες σειρες που δυστυχως δεν επηρρεαζουν οσες ελπίζουμε να φύγουμε φετος για αναπληρωτριες. οι περισσοτερες εχουν 2000-3000 σειρα στον πίνακα...

Λοιπόν εγώ μέτρησα 28 άτομα από τα 100 που παίρνουν και βρισκονται πιο πάνω απομένα..Επομένως από τη θέση μου στον πινακα της effie(585 περιπου)τώρα βρίσκομαι κατά 28 θέσεις πιο ψηλά...Οσες όμως είναι πιο κατω στον πίνακα,αφαιρουν περισσότερες.....
τα 28 ατομα που μετρησες ηταν ολα οσα βρηκες απτα 100 η υπαρχουν κι αλλα;εσυ τι σειρα εισαι περιπου;για να υπολογισω κ τη δικη μ σειρα τωρα
Εγώ στον πίνακα της Έφης ειμαι σειρά 1254 και αυτοί που ήταν από πάνω είναι 136.Αρα με την αφαίρεση είμαι τώρα 1119.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:46:12 »

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #200 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 10:55:13 pm »
Tο e-mail που έστειλα στο st@ert.gr, στειλτε κι εσεις όπου μπορείτε και ξέρετε

Καλησπέρα,
Θα ήθελα να επισημάνω πως μετά και τη β' φάση διορισμού αναπληρωτών νηπιαγωγών η ΔΟΕ σε επίσημη ανακοίνωσή της είχε κάνει λόγο για 1070 κενα Νηπιαγωγών σε όλη την επικράτεια. Κάποια από τις τελευταίες μέρες άκουσα με περισσό ενδιαφέρον τη γ.γ. του υπουργείου παιδείας κα. Γκοτζοπούλου(αν δεν κάνω λάθος στο όνομα) να διαβεβαιώνει πως θα καλυφθούν ολα τα υπάρχοντα εκείνη τη στιγμή κενά κι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε η πρόσληψη 345 Νηπιαγωγών (γ' φάση).
 Αναρωτιέμαι λοιπόν, τα υπόλοιπα 725 κενά(1070-345) δεν υπάρχουν κατά τη κα. Γκοτζοπούλου; Γιατί είναι φανερό πως τουλάχιστον η μια από τις δυο πλευρές(ΔΟΕ-Υπουργείο) ψεύδεται. Και επειδή μπορώ να μαντέψω τις εκατέρωθεν απαντήσεις και επειδή στην ουσία το υπουργείο (πρέπει να) είναι ικανό να ασκεί πολιτική και όχι η ΔΟΕ, πρέπει να θυμήσω εδώ πως η πολιτική δεν πρέπει να διαχωριζεται από την ηθική.

* Είναι ηθικό λοιπόν το υπουργείο να διαβεβαιώνει πως τα πάντα είναι στη θέση τους όταν όλος ο κόσμος  και τα ΜΜΕ (κι όχι μόνο η ΔΟΕ) βοούν για τα κενά και τις ελλείψεις;
    * Είναι ηθικό το υπουργείο να καθιστά υποχρεωτική την προσχολική εκπαίδευση αλλά στην πράξη να μην κάνει προσλήψεις και να μην επιδεικνύει καμία φροντίδα για την υλικοτεχνική υποδομή; Πού είναι τα καινούργια νηπιαγωγεία; Πού θα στεγαστούν όλα αυτά τα παιδιά; Πού θα πάνε οι γονείς τα παιδιά τους όταν δε γίνονται δεκτά σε κανένα από τα αφυκτιούντα πλέον νηπιαγωγεία;
    * Είναι ηθικό το υπουργείο να καθιστά υποχρεωτική την προσχολική εκπαίδευση και φέτος να παρουσιάζεται υπουργική διάταξη σύμφωνα με την οποία οι γονείς του χρόνου δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν στο δημοτικό (για την εγγραφή του παιδιού τους στη Α' τάξη) πιστοποιητικό παρακολούθησης Νηπιαγωγείου, κάτι που εμφανώς καταστρατηγεί στην πράξη την υποχρεωτικότητα του νηπιαγωγείου;
    * Είναι λογικό το υπουργείο να ασκεί προεκλογική πολιτική και να ισχυρίζεται αυτά που ισχυρίζεται. Είναι όμως και ηθικό;

Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τις επόμενες κινήσεις του υπουργείου παιδείας και ευελπιστώ σε άμεσες και μεγάλες σε αριθμούς προσλήψεις. Γιατί μεταξύ άλλων αγωνιούμε και εμπαιζόμαστε κι εμείς, οι υποψήφιοι αναπληρωτές, οι άνθρωποι που διεκδικούμε το δικαίωμα στην εργασία. Και το δικαίωμα στην εργασία είναι ηθικό!

Με την άδειά σου...το στέλνω στο SKAI , ANT1 και ALPHA...και παντού..

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 11:12:24 pm »
Tο e-mail που έστειλα στο st@ert.gr, στειλτε κι εσεις όπου μπορείτε και ξέρετε

Καλησπέρα,
Θα ήθελα να επισημάνω πως μετά και τη β' φάση διορισμού αναπληρωτών νηπιαγωγών η ΔΟΕ σε επίσημη ανακοίνωσή της είχε κάνει λόγο για 1070 κενα Νηπιαγωγών σε όλη την επικράτεια. Κάποια από τις τελευταίες μέρες άκουσα με περισσό ενδιαφέρον τη γ.γ. του υπουργείου παιδείας κα. Γκοτζοπούλου(αν δεν κάνω λάθος στο όνομα) να διαβεβαιώνει πως θα καλυφθούν ολα τα υπάρχοντα εκείνη τη στιγμή κενά κι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε η πρόσληψη 345 Νηπιαγωγών (γ' φάση).
 Αναρωτιέμαι λοιπόν, τα υπόλοιπα 725 κενά(1070-345) δεν υπάρχουν κατά τη κα. Γκοτζοπούλου; Γιατί είναι φανερό πως τουλάχιστον η μια από τις δυο πλευρές(ΔΟΕ-Υπουργείο) ψεύδεται. Και επειδή μπορώ να μαντέψω τις εκατέρωθεν απαντήσεις και επειδή στην ουσία το υπουργείο (πρέπει να) είναι ικανό να ασκεί πολιτική και όχι η ΔΟΕ, πρέπει να θυμήσω εδώ πως η πολιτική δεν πρέπει να διαχωριζεται από την ηθική.

* Είναι ηθικό λοιπόν το υπουργείο να διαβεβαιώνει πως τα πάντα είναι στη θέση τους όταν όλος ο κόσμος  και τα ΜΜΕ (κι όχι μόνο η ΔΟΕ) βοούν για τα κενά και τις ελλείψεις;
    * Είναι ηθικό το υπουργείο να καθιστά υποχρεωτική την προσχολική εκπαίδευση αλλά στην πράξη να μην κάνει προσλήψεις και να μην επιδεικνύει καμία φροντίδα για την υλικοτεχνική υποδομή; Πού είναι τα καινούργια νηπιαγωγεία; Πού θα στεγαστούν όλα αυτά τα παιδιά; Πού θα πάνε οι γονείς τα παιδιά τους όταν δε γίνονται δεκτά σε κανένα από τα αφυκτιούντα πλέον νηπιαγωγεία;
    * Είναι ηθικό το υπουργείο να καθιστά υποχρεωτική την προσχολική εκπαίδευση και φέτος να παρουσιάζεται υπουργική διάταξη σύμφωνα με την οποία οι γονείς του χρόνου δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν στο δημοτικό (για την εγγραφή του παιδιού τους στη Α' τάξη) πιστοποιητικό παρακολούθησης Νηπιαγωγείου, κάτι που εμφανώς καταστρατηγεί στην πράξη την υποχρεωτικότητα του νηπιαγωγείου;
    * Είναι λογικό το υπουργείο να ασκεί προεκλογική πολιτική και να ισχυρίζεται αυτά που ισχυρίζεται. Είναι όμως και ηθικό;

Αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τις επόμενες κινήσεις του υπουργείου παιδείας και ευελπιστώ σε άμεσες και μεγάλες σε αριθμούς προσλήψεις. Γιατί μεταξύ άλλων αγωνιούμε και εμπαιζόμαστε κι εμείς, οι υποψήφιοι αναπληρωτές, οι άνθρωποι που διεκδικούμε το δικαίωμα στην εργασία. Και το δικαίωμα στην εργασία είναι ηθικό!

Με την άδειά σου...το στέλνω στο SKAI , ANT1 και ALPHA...και παντού..

Φυσικά, στείλε το όπου μπορείς, θα στείλω κι εγώ και άλλα ανάλογου περιεχομένου όπου μπορώ.Ας στείλουμε πολλά και διαφορετικά (όχι τίποτα άλλο, αλλά να μη νομίσουν ότι τα  διάφορα email που λαμβάνουν προέρχονται από το ίδιο άτομο). Το θέμα είναι να καταλάβουν ότι έιμαστε πολλοί και ότι υπάρχει πίεση.Αν είμαστε η πιο "θορυβώδης" κοινότητα εκπαιδευτικών, τότε θα μας προσέξουν. Έτσι θα γίνει ντόρος και θέμα και αυτό είναι προς όφελός μας. Στείλε λοιπόν αυτό το mail αλλά και όσα άλλα μπορείς, όπου μπορείς.

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 11:17:43 pm »
Ωραία, μόλις εστειλα 2 στον παπαγιαννη..αύριο το πρωί αναμένεται βομβαρδισμός.... ;D

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 11:21:25 pm »
Εγώ θα το στείλω στο εθνος που χω ακρη....Μπορώ να στείλω και το δικό σου "πνευματικό παιδί"; ???Α να σε ρωτήσω ΠΕ60 ΕΊΣΑΙ; ???
Ναι, είμαι ΠΕ60.

Καλως μας ήρθες,θα σου λεγα βέβαια ότι αργησες κιόλας... ;)

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 11:25:54 pm »
Παιδια γραψτε τα μαιλ που γνωριζετε και σε ποιον αντιστοιχει για να μπορεσουμε και οι υπολοιποι να στειλουμε!!  :)

Αποσυνδεδεμένος foton

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 11:44:36 pm »
Παιδιά καλησπέρα. Να σας πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει τί συμβαίνει. Παρουσιάστηκα σήμερα Αν. αττική και δεν ξέρανε τα κενά , οπότε λέει αύριο πρέπει να τηλεφωνήσουμε και να ξαναπάμε για να δούμε που θα πάμε. Και έρχομαι και λέω : Τόσες μέρες τί κάνανε και δεν στέλνανε τα κενά οεο? Επίσης αν ήταν τόσα που λέει η ΔΟΕ δεν θα είχε γίνει "βομβαρδισμός" κενών?Anyway , αν μάθω τίποτα σημαντικό αύριο θα σας πω.
Πραγματικά εύχομαι υπομονή και καλή τύχη σε όλους...

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 11:49:28 pm »
Κάποιος να στείλει ένα e-mail στο ΥΠΕΠΘ "Η υπομονή...έχει και τα όριά της...." διάβασα σε forum της alfavita ότι υπάρχει περίπτωση η Δ' φάση να πάει μετά τις εκλογές....ε όχι δηλαδή...δεν θα τρελαθούμε εδώ πέρα... >:( >:( >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 12:09:30 am »
Παιδιά καλησπέρα. Να σας πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει τί συμβαίνει. Παρουσιάστηκα σήμερα Αν. αττική και δεν ξέρανε τα κενά , οπότε λέει αύριο πρέπει να τηλεφωνήσουμε και να ξαναπάμε για να δούμε που θα πάμε. Και έρχομαι και λέω : Τόσες μέρες τί κάνανε και δεν στέλνανε τα κενά οεο? Επίσης αν ήταν τόσα που λέει η ΔΟΕ δεν θα είχε γίνει "βομβαρδισμός" κενών?Anyway , αν μάθω τίποτα σημαντικό αύριο θα σας πω.
Πραγματικά εύχομαι υπομονή και καλή τύχη σε όλους...

Να σαι καλά να μας ΚΡΑΤΑς ενήμερους... :D

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 12:15:48 am »
Παιδιά..να κάνω μια αισιόδοξη παρατήρηση..;
Πριν γίνει αυτό με τις εκλογές η Α' φάση αναπληρωτών έγινε Τρίτη 1/9...η

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 12:24:15 am »
Ναι, είμαι ΠΕ60.

Καλως μας ήρθες,θα σου λεγα βέβαια ότι αργησες κιόλας... ;)
Καλώς σας βρήκα,άργησα γιατί πήρα γραμμή το site pde καμια δεκαριά μέρες πριν(πριν παρακολουθούσα το forum της alfavita).Αυτές τις 10 μέρες παρακολoυθούσα καθημερινά και κατάλαβα ότι είναι ένα δυνατό κι αξιόλογο forum και οχι ενα forum που λέει ο καθένας τον πόνο του. Έτσι, αφού έστειλα το e-mail σε Τσαπανίδου είπα να ενημερώσω κιόλας κι όλους τους άλλους εδώ μέσα.
Αυτό που είπε  η lena!!! για τα e-mail είναι καλή ιδέα. Κάπου τα είχε παρει το μάτι μου παλιότερα, αν δεν κάνω λάθος στη γ' φάση αναπληρωτών. Θα το ψάξω και με την πρώτη ευκαιρία, αν τελικά τα βρω, θα ενημερώσω!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182796
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)