0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΡΙΚΑ στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:30:34 pmΠου μπορω να δω τι κενα εχει η Ευβοια?Ξερει κανεις?Κανεις?
Που μπορω να δω τι κενα εχει η Ευβοια?Ξερει κανεις?
Παράθεση από: ΡΙΚΑ στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:46:13 pmΠαράθεση από: ΡΙΚΑ στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:30:34 pmΠου μπορω να δω τι κενα εχει η Ευβοια?Ξερει κανεις?δοκιμασε να παρεις τηλ. αύριο τηλ. στην πρωτοβαθμια, μονο αυτοι θα ξερουν, αν ξερουν κιολας!!!! για σίγουρα πραματα, κατευθειαν απο την πηγη.
Παράθεση από: ΡΙΚΑ στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:30:34 pmΠου μπορω να δω τι κενα εχει η Ευβοια?Ξερει κανεις?δοκιμασε να παρεις τηλ. αύριο τηλ. στην πρωτοβαθμια, μονο αυτοι θα ξερουν, αν ξερουν κιολας!!!! για σίγουρα πραματα, κατευθειαν απο την πηγη.
Που μπορω να δω τι κενα εχει η Ευβοια?Ξερει κανεις?δοκιμασε να παρεις τηλ. αύριο τηλ. στην πρωτοβαθμια, μονο αυτοι θα ξερουν, αν ξερουν κιολας!!!! για σίγουρα πραματα, κατευθειαν απο την πηγη.
mara25 γεια κι απο μενα!ειμαι χαλια γιατι η θεση που ηθελα καλυφτηκε.βεβαια στο νομο υπαρουν ακομη πολλα κενα,αλλλα εκει ειχα κρατησει το σπιτι και αυτο το σολειο κανεις δεν το ηθελε. και ξαφνικα εγινε τοποθετηση.........απο ανωθεν. καταλαβαινεις τι εννοω. ελπιζω κι εγω για δ' πριν τις εκλογες.
Παράθεση από: ΡΙΚΑ στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:46:13 pmΠαράθεση από: ΡΙΚΑ στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:30:34 pmΠου μπορω να δω τι κενα εχει η Ευβοια?Ξερει κανεις?Κανεις? Ας με βοηθησει καποιος αν ξερει γιατι ειμαι πολυ λυπημενη
Να και κατι ευχαριστο από το esos σημερα....Χίλιες θέσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών αντί ωρομισθίων Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2009 Ρεπορτάζ:esos.grXίλιες νέες θέσεις αναπληρωτών ενέκρινε σήμερα το υπουργείο Οικονομίας , προκειμένου να καλύψουν κενά στα οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί να προσληφθούν ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί.Επίσης το υπ. Οικονομίας έχει στη διάθεση του υπ. Παιδείας άλλες χίλιες πιστώσεις , εάν αυτές απαιτηθούν .Την ενημέρωση αυτή έκανε πριν λίγο συνεργάτης του υπ. Παιδείας Αρη Σπηλιωτόπουλου , στο esos.grσυγνωμη υπαρρχουν ωρομισθιοι νηπιαγωγοι γιατι εγω νομιζω πως οχι
mafalda απο ποιον πινακα αφαίρεσες αυτους που πήραν σε σμεα?απο τον πινακα της effie?αν ναι τους υπόλοιπους δεν τουσ βρήκες γιατι τους εχουν καλέσει στις προηγούμενες φάσεις..βρηκά κάποιους και στη β' φαση..
συναδελφοι καλημερα.παρακολουθω συνεχως τα νεα μας αλλα πρωτη φορα γραφω.εχω σειρα στον πινακα της effie 521-2 χωρις τα σμεα και σειρα στον εν.πινακα 1734-επεσα δυο θεσεις-.ο εργοδοτης μου απαιτει να του απαντησω εως 30/9 αν θα με παρουν αναπληρωτρια.προσπαθω να του εξηγησω τα πραγματα αλλα δεν....-.εχουμε ελπιδες για φετος η να μην παριατηθω ακομα?ευχαριστω προκαταβολικα