0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια εγω παντωσ με περιπου 20 μορια περιπου ειμαι αρκετα αισιοδοξη..απο το 1500 περιπου στο πινακακι τησ εφησ και 300 ατομα να φυγουν φετοσ ολη την χρονια παω στο 1200.μειον τουσ 700 διοριστεουσ του χρονου θα ειμαι πανω κατω στο 500!!!δεν ειναι και παραλογο ετσι δεν ειναι???γιατι να μην ελπιζουμε..εκτος και αν κανω λαθοσ και δεν το υπολογιζω σωστα..ετσι δεν ειναι????εξαλλου η βαση αναπλ θεωρω οτι δεν μπορει να εκτοξευθει απο το 17.6 στο 25 που πολλοι αναφερουν.το θεωρω παραλογο..αν κατι σκεφτομαι λαθοσ παρακαλω διορθ!!!ευχαριστω
το ξερω οτι δεν αφαιρουντε απο τον πινακα, ο καθενασ ομωσ δεν αφαιρει ατυπα τον αριθμο οσων φευγουν αναπληρ??πωσ υπολογιζεισ την σειρα σου αν θα πασ η οχι αναπληρωτησ???
ναι το καταλβαινω αυτο που λεσ αφου ομωσ αφαιρεσω και τουσ επομενουσ 700 απο την κανονικη μου σειρα πωσ θα υπολογισω αν θα παω αναπληρ???δεν θα πρεπει να αφαιρασω αυτουσ που θα φυγουν φετοσ για να δω του χρονου ποια σειρα θα εχω???σε ευχαριστω πολυ που με βοηθασ
δεν σε αμφισβητω αλλα δεν νομιζω να ειναι ετσι οπωσ το λεσ...δεν γινεται απο την καθαρη σειρα των αναπληρωτων να μην αφαιρεισ κανεναν απο φετοσ και να περιμενεισ να φυγουν του χρονου αλλ 2000 ατομα...αν ηταν ετσι τα 17.6 μορια που φυγαν περσυ δεν βγαινουν...σκεψου οτι και εκεινοι ειχαν αρχικη αρχικη σειρα κοντα στα 2800...αν ηταν ετσι δεν επρεπε να πανε!!!και με δεδομενο οτι φετοσ μπορει να παρουν και περισσοτερουσ