0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Egw pou exw 20.90 thewrousa apo tin arxi pou vgikan t apotelesmata pws eite tha eimai mesa stis teleytaies faseis tis 2is xronias eite tha meinw gia ligo ap exw..Twra omws meta k ton toso megalo arithmo twn mexri twra fasewn symfwna me logikous ypologismous nomizw oti tou xronou to Noemvri tha mai anaplirwtria...An fysika ta pragmata kylisoyn kanonika xwris aproopta
Παιδια ευχαριστω πολυ!Απ οτι καταλαβα θα ξεκινησουν να παιρνουν αναπληρωτες παλι απο τη θεση 1 του ενιαιου πινακα κ δεν θα συνεχισουν απο εκει που θα σταματησει ο τελευταιος φετινος.Τα λεω καλα?Απλως εμεις του χρονου θα εχουμε κατεβει 700 θεσεις περιπου στον ενιαιο και θα περιμενουμε τη σειρα μας.
περσυ πηραν μεχρι 16,... δεν θυμαμαι ακριβωσ.αλλα φετοσ νομιζω ειναι δυσκολο να φτασουν τοσο κατω αλλα μακαρι! μακαρι να μασ παρουν εστω για 2-3 μηνεσ και εγ 17,67 εχω και δεν ειμαι καθολου αισιοδοξη!
Παράθεση από: merylin στις Οκτωβρίου 24, 2009, 08:36:45 pmΠαιδια ευχαριστω πολυ!Απ οτι καταλαβα θα ξεκινησουν να παιρνουν αναπληρωτες παλι απο τη θεση 1 του ενιαιου πινακα κ δεν θα συνεχισουν απο εκει που θα σταματησει ο τελευταιος φετινος.Τα λεω καλα?Απλως εμεις του χρονου θα εχουμε κατεβει 700 θεσεις περιπου στον ενιαιο και θα περιμενουμε τη σειρα μας.Θα έχεις ανέβει 700 θέσεις, δεν θα κατέβεις, αφού θα φύγουν άτομα από τον πίνακα για μόνιμο διορισμό!
εχεισ δικιο barbie!παντωσ με μια πιο προσεκτικη ματια μπορεισ να δεισ οτι το 2007-8 στην ε φαση ειχαν φτασει μεχρι το 1302 καιι 22,5 μορια ενω φετοσ εχουν παρει ωσ το 1600 και βρισκονται πανω απο το 25!νομιζω αυτ λεει πολλα
Παράθεση από: efterpi2 στις Οκτωβρίου 25, 2009, 03:10:59 pmπερσυ πηραν μεχρι 16,... δεν θυμαμαι ακριβωσ.αλλα φετοσ νομιζω ειναι δυσκολο να φτασουν τοσο κατω αλλα μακαρι! μακαρι να μασ παρουν εστω για 2-3 μηνεσ και εγ 17,67 εχω και δεν ειμαι καθολου αισιοδοξη! περσι πηραν μεχρι 17.6 περιπου μακαρι κοριτσια να συνεχισουν φετος να παιρνουν πολλους για να ανεβει ο πινακας ετσι ωστε του χρονου να ειμαστε σιγουρα μεσα