0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!Τον Ιανουάριο πέρσι εφτασαν πολύ πιο χαμηλά.Πηραν στην Ευβοια,που κλασικα παίρνει τελευταία,άτομο με 12 μόρια περιπου.Ηταν γυρω στην 115 σειρά.
Παράθεση από: Elpida!!! στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 09:43:00 amΚαλημέρα!Τον Ιανουάριο πέρσι εφτασαν πολύ πιο χαμηλά.Πηραν στην Ευβοια,που κλασικα παίρνει τελευταία,άτομο με 12 μόρια περιπου.Ηταν γυρω στην 115 σειρά.ισχύει... το γνωρίζω και εγώ μετά τα Χριστούγεννα....το ίδιο έγινε και το 2007 χρονιά ΑΣΕΠ.Δεν ήξερα ότι η Εύβοια παίρνει κλασικά τελευταία. Απλώς το πρόβλημα είναι ότι στις θέσεις 100+ φέτος υπάρχουν συνάδελφοι με 15+ μόρια ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν στα 12-11 μόρια...Αν φέτος πάρουν μέχρι το 100 ας πούμε η βάση μας θα διαμορφωθεί στα 15-16 μόρια και αυτό δεν είναι καθόλου καλό Σκεφτείτε μόνο ότι κάποιος μπορεί με 15 μόρια να βρίσκεται στον καθαρό πίνακα γύρω στο 1400 αλλά να μη μπορεί να πάει ούτε καν ωρομίσθιος...
παιδια στη βοιωτια εχουν τρελα κενα και δεν καλουνε. μονο δυο ατομα καλεσαν την πεμπτη αλλα δεν μου λενε ονοματα. δεν ξερω τι γινεται. τα εχω δει ολα.
Σήμερα καλέσαν εμένα και άλλη μία για 11 ώρες Μαλαισίνα (το χειρότερο σχολείο στο νομό απ΄ότι λένε!!)
Παράθεση από: katiafil στις Σεπτεμβρίου 30, 2009, 10:25:54 pmΣήμερα καλέσαν εμένα και άλλη μία για 11 ώρες Μαλαισίνα (το χειρότερο σχολείο στο νομό απ΄ότι λένε!!)Καλή αρχή!! Μέ πόσα μόρια?21. To σκέφτομαι ακόμη....Εύβοια είχαν ενα κενό 11 ώρες Ιστιαία-Γούβες, δεν ξέρω αν το κάλυψαν
Στου δι...λου τη μάνα δηλαδή Καλύφθηκε άραγε
Παράθεση από: jamais στις Σεπτεμβρίου 30, 2009, 10:40:00 pmΠαράθεση από: katiafil στις Σεπτεμβρίου 30, 2009, 10:25:54 pmΣήμερα καλέσαν εμένα και άλλη μία για 11 ώρες Μαλαισίνα (το χειρότερο σχολείο στο νομό απ΄ότι λένε!!)21. To σκέφτομαι ακόμη....Εύβοια είχαν ενα κενό 11 ώρες Ιστιαία-Γούβες, δεν ξέρω αν το κάλυψανKatia στις Γουβες είναι πολύυυυ χάλια και σκέψου ότι είναι περίπου 3 ώρες από Χαλκίδα, με δρόμους αίσχος. Τουλάχιστον η Μαλαισίνα μου ακούγεται πιο ομαλή...
Παράθεση από: katiafil στις Σεπτεμβρίου 30, 2009, 10:25:54 pmΣήμερα καλέσαν εμένα και άλλη μία για 11 ώρες Μαλαισίνα (το χειρότερο σχολείο στο νομό απ΄ότι λένε!!)21. To σκέφτομαι ακόμη....Εύβοια είχαν ενα κενό 11 ώρες Ιστιαία-Γούβες, δεν ξέρω αν το κάλυψαν