*

Αποστολέας Θέμα: Γνωστικο Αντικειμενο ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 4350 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xrysaki_pe06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Γνωστικο Αντικειμενο ΠΕ06
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 11, 2010, 10:38:45 am »
Καλήμέρα σε όλους! Εγώ σκέφτομαι να εξαντλήσω και την τελευταία λύση και να γραφτώ στον Μπόνια. Γνωρίζει κανείς που είναι καλύτερα? Αθήνα ή Θεσσαλονίκη?Το πρόβλημα είναι οτι είμαι απο πολύ μακριά και απο τις 2 πόλεις και σκέφτομαι αν αξίζει να κάνω αυτό το βήμα...... ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:58:35 »

Αποσυνδεδεμένος zoe281

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 19, 2010, 01:02:40 pm »
Κάνε ένα καλό στον εαυτό σου και μην πας.....Αλήθεια, θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία αν είσαι από επαρχεία....Στο λέω εκ πείρας...

Αποσυνδεδεμένος zenia78

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 22, 2010, 02:38:24 pm »
Καλήμέρα σε όλους! Εγώ σκέφτομαι να εξαντλήσω και την τελευταία λύση και να γραφτώ στον Μπόνια. Γνωρίζει κανείς που είναι καλύτερα? Αθήνα ή Θεσσαλονίκη?Το πρόβλημα είναι οτι είμαι απο πολύ μακριά και απο τις 2 πόλεις και σκέφτομαι αν αξίζει να κάνω αυτό το βήμα...... ???

Εγώ πηγαίνω στο συγκεκριμένο Φροντιστήριο, αλλά μόνο για Παιδαγωγικά και Γενική Διδακτική.  Το γνωστικό πιστεύω ότι είναι χάσιμο χρόνου και δε βοηθάει.  Θα σου δώσει 5 κείμενα, θα σου πει 5 λέξεις, θα γράψεις και 1-2 εκθέσεις και τέρμα.  Καλύτερα να καθίσεις μόνη σου και ναβρεις άρθρα για σύγχρονα θέματα (κλιματική αλλαγή, οικονομία, μετανάστευση, πράσινη ενέργεια κλπ) από εφημερίδες και περιοδικά, κατέβασε κι από το πατάρι τα βιβλία του proficiency και διάβαζε. Αυτά είναι που βοηθάνε και στον εμπλουτισμό του λεξιλογίου σου και στην κατανόηση κειμένου και στο να γράψεις έκθεση.  Αν πάλι νομίζεις ότι δεν μπορεις μόνη σου, τότε καλύτερα να βρεις μια συνάδελφο που να διδάσκει μεγάλα επίπεδα και να κάνεις ιδιαίτερο.  Δεν είναι ντροπή και σίγουρα βοηθάει περισσότερο από το φροντιστήριο.  Τώρα όσον αφορά στην ειδική διδακτική...αυτό είναι  ένα άλλο θέμα.  Κάποιους τους βοηθάει το φροντιστήριο,κάποιους όχι.  Εγώ δεν έχω αποφασίσεις ακόμα τι θα κάνω.
Θέλω να βγω από το αδιέξοδο, αλλά δε θυμάμαι πως μπήκα...

Αποσυνδεδεμένος stavy_t

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 26, 2010, 03:14:24 pm »
erato,
exw paei ston mponia 2 xronia prin.Gnwstiko htan kyriolektika xasimo xronoy,alla den ekana mathhmata me thn monimh kathhghtria poy xei ekei onomati papanikola.ayth akoygetai gia kalh!proswpika h antikatastatria ths den bohthhse se tipota.apo kei k pera h allh exei kalh fhmh an exakoloythei na nai ekei k den se enoxlei na plhrwseis k to gnwstiko giati oxi?oso afora ta ypoloipa mathhmata an breis kaloys kathhghtes bohtha to frontisthrio arketa giati soy organwnei thn ylh k den xanesai se polla biblia na diabazeis adiakopa!elpizw na bohthhsa

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:58:35 »

Αποσυνδεδεμένος Martha72

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • THERE'S MORE TO DO
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 30, 2010, 05:15:33 pm »
Γειά σας κορίτσια - και αγόρια, αν υπάρχουν φυσικά  :P
είμαι μόνιμη αγγλικών - διορίστηκα με τον πρώτο ΑΣΕΠ και σας λέω ότι δεν πήγα σε κανένα φροντιστήριο γιατί το θεώρησα χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Από γνωστικό διάβασα ό,τι είχα από το πανεπιστήμιο - lesson plan, evaluation, suggestopedia κτλ - και από παιδαγωγικά το διάσημο πλέον βιβλιο του  Fontana.
THOSE WHO DARE TO TEACH MUST NEVER CEASE TO LEARN

Αποσυνδεδεμένος marilinaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 14, 2010, 03:19:07 pm »
Τι να σας πω βρε παιδιά. Εμενα ατομα που εχουν πολλακις δωσει για ασεπ μου εχουν πει οτι καλυτερο κ οικονομικοτερο ειναι να κανεις ιδιαιτερα. Δεν εχω βεβαια ιδεα για το που θα βρω καθηγητη για τιν ΑΣΕΠ! καμια ιδεα?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182706
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 676
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)