0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι σχεση εχουν τα αποτελεσματα με την δημιουργια τμηματων?
Παίρνω τηλ. για να ρωτήσω πότε θα βγάλουν τα μόριά μας και δεν το σηκώνουν.Μήπως έχει καταφέρει να επικοινωνήσει κάποιος από εσάς;
Παράθεση από: ln03 στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 11:26:17 amΠαίρνω τηλ. για να ρωτήσω πότε θα βγάλουν τα μόριά μας και δεν το σηκώνουν.Μήπως έχει καταφέρει να επικοινωνήσει κάποιος από εσάς;Μίλησα τηλεφωνικά με το ΙΔΕΚΕ στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και μου είπαν ότι μόνος αρμόδιος για το χρόνο ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων είναι ο διευθύνων σύμβουλος, που βέβαια δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Όπως έγραψα και παλιότερα στο φόρουμ, λαμβάνοντας υπόψη τις εναπομείνασες διαδικασίες και τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις εκλογές, είναι βέβαιο ότι η πρόσληψη των εκπαιδευτών θα γίνει μετεκλογικά.
τα μορια των τυπικων προσοντων εχουν βγει ετσι δεν ειναι? αρα μονο να προσθεσουν την συνεντευξη χρειαζεται, εκτος και αν πεφτουν μαγειρεματα στην ολη διαδικασια...
ποιος αλλος ηταν χτες τριτη πρωι στη συνεντευξη;
Εγώ σήμερα πήρα τηλ στο ΙΔΕΚΕ να ρωτήσω για τα αποτελέσματα των συνεντεύξεων για τα ΣΔΕ και μου είπαν ότι τελος της βδομάδας-αρχή της επόμενης θα ανακοινωθούν. Όλα εξαρτώνται από το πόσο σύντομα η επιτροπή θα κάνει τους υπολογισμούς για τα μόρια και θα τα στείλει στο ΙΔΕΚΕ.