0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μωρε και εμενα ενθουσιαστηκαν με το βιιγραφικο μου μαλιστα με ρωτησαν τι ηρθα να κανω στα σδε με τετοιο βιογραφικο αλλα....δεν ξερω αν φταιει η επιτροπη ή κατι αλλο...το βισμα ειναι μεγαλη υποθεση....παντως μπραβο σε οσους πραγματικα το αξιζατε και πηρατε καλη βαθμολογια ...στους αλλους τους ταλαιπωρους οπως εγω .... υπομονη...
Παράθεση από: Vania στις Νοεμβρίου 27, 2009, 01:13:43 pmμωρε και εμενα ενθουσιαστηκαν με το βιιγραφικο μου μαλιστα με ρωτησαν τι ηρθα να κανω στα σδε με τετοιο βιογραφικο αλλα....δεν ξερω αν φταιει η επιτροπη ή κατι αλλο...το βισμα ειναι μεγαλη υποθεση....παντως μπραβο σε οσους πραγματικα το αξιζατε και πηρατε καλη βαθμολογια ...στους αλλους τους ταλαιπωρους οπως εγω .... υπομονη... μαλλον γι αυτό vania μου, τα μόρια σου ήταν τόσο αυξημένα που κάπως έπρεπε να ρίξουν τον γενικό σου...με ένα 14 στη συνέντευξη το πέτυχαν!σε κάποιον που δεν έχει μόρια από βιογραφικό και 20 να του βάλουν δε τρέχει τίποτα, ξέρουν πως δε θα επιλεγεί και δε θα φάει κανενός "δικού τους" τη θέση, ίσα ίσα θα καμαρώνει για τον βαθμό του παρόλο που δεν θάχει επιλεγεί.Εσύ όμως είχες απειλιτικό βιογραφικό.Όλα σχετικά είναι παιδιά, μη το ψάχνουμε
μια και μιλαμε για συνεντευξεις καθε χρονο εδω και 4 χρονια που εργαζομαι στο ΣΔε παω σε διπλανο νησι για την συνεντευξη λεω "γεια" και φευγωφετος μου εβαλαν 19 για αυτο το "γεια" και σε 2 αλλες κοπελες που ειναι πριν απο μενα με καθολου πειρα σε ενηλικες εβαλαν 20 . φαινεται δεν τα ειπα καλα...
Δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση που μας έβαλαν όλους στο ίδιο τσουβάλι;Μιλάω για τα προσωρινά αποτελέσματα ΚΕΕΠού ξέρει ο καθένας τι σειρά έχει ανάλογα με την ειδικότητα του;