0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πάντως η κατάσταση στο ιδέκε είναι απαράδεκτη!! μαγειρεύουν, κόβουν, ράβουν και βάζουν τα μόρια όπως ακριβώς τους συμφέρει!!! είναι άκρως ρουσφετολογικό και μην αναφερθώ στη συνέντευξη... εμένα προσωπικά μου έκαναν μπάχαλο τα μόρια μου και μάλιστα με τρόπο απόλυτα εμφανή και εύκολα αποδείξιμο!! είμαι αποφασισμένη να κινηθώ δικαστικά, αν και ξέρω ότι δε θα βγάλω άκρη, αλλά για να μη μας περνάνε και για... βλάκες! υπάρχει κάποιος άλλος/η που να έχει παρόμοια εμπειρία φέτος???
παντως ακουστηκε για φετος οτι δε θα δωσουν πανω απο 6 ωρες σε καθε ωρομισθιο. αυτο θα γινει λενε για να προσληφθουν οσο το δυνατον περισσοτεροι. δηλαδη το 10ωρο θα δωθει σε 2.
Παράθεση από: mariliane στις Δεκεμβρίου 01, 2009, 08:11:55 pmπαντως ακουστηκε για φετος οτι δε θα δωσουν πανω απο 6 ωρες σε καθε ωρομισθιο. αυτο θα γινει λενε για να προσληφθουν οσο το δυνατον περισσοτεροι. δηλαδη το 10ωρο θα δωθει σε 2.δε γινετε να δοθει 10ωρο σε δυο διοτι στα ΣΔΕ οι ωρες πανε ανα τριωρο. ειτε 3 ειτε 6 παιρνεις...
ειτε 9
Γιατι αραγε δεν κατεργηθηκε η προσαυξηση; Παντωςς εγω εκανα ενσταση κατα των προσωρινων αποτελεσματων γιατι δε μου εβαλαν τα μορια απο σεμιναρια,λιγοτερη προυπηρεσια και να μη πω για τη συνεντευξη που βαθμολογηθηκα με το λιγοτερο βαθμο σε ολη την περιφερεια για να με περασει η πρωτη κατα 0.15 μορια.Δεν ειναι ντροπη;στην πρωτη εβαλαν 20 συνεντευξη.Στην ενσταση μου αναφερομαι με πολυ καυστικο τροπο.Η θα δικαιωθω ή θα με κατατροπώσουν τελειως.Παντως αισθανομαι καλα με τον εαυτο μου που δε καθισα να το βλεπω αμέτοχη.Τι θα βγαλω δε ξερω.
Το θεμα ειναι πως επρεπε να ειχε κατεργηθει η βαθμολογια της συνεντευξης αλλα κατι τετοιο δεν εγινε.Ειναι ντροπη γιατι η κυβερνηση ειπε πως καταργειται πχ για τους εποπ δεν εβγαλαν αποτελεσματα για να αφαιρεθουν πρωτα οι βαθμολογιες των συνεντ.Εδω γιατι δεν γινεται;Πως θα βρουμε το δικιο μας; Που να στειλουμε e-mail που να το καταγγειλουμε;