0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με καθηγήτρια που ό,τι μας είπε ΕΠΕΣΕ!! Και φυσικά εννοώ τον Κολλίντζα.Συμφωνώ με όσα είπες, είδα και γω οτι άτομα που πήγαν σε καλό φροντιστήριο έγραψαν καλά την δεύτερη μέρα. Αν και δεν είμαι απο Αθήνα, έχω μια ένσταση. Φυσικά διόρθωσέ με αν κάνω κάποιο λάθος. Ο Κολλίντζας είχε βγάλει και τα πολλαπλής επιλογής της πρώτης μέρας με πολλά λάθη αν θυμάσαι καλά.
Εγώ θα πρότεινα σε όσους μισούν τα φροντιστήρια (εμπόριο ελπίδας, καλοστημένη επιχείρηση, φοβάμαι να πω ποιο είναι το καλύτερο μήπως και του κάνω διαφήμιση και όλα τα συναφή) να μην τα πλησιάζουν έτσι ώστε εμείς που έχουμε το γνώθι σαυτόν και θέλουμε μια κάποια βοήθεια να είμαστε σε ολιγομελή γκρουπ και να μπορεί ο-η διδάσκων (ουσα) να αφιερώνει περισσότερο χρόνο για μας και στο μάθημα και κατ' οίκον. Και αυτό το λέω γιατί εγώ πήγαινα πέρσι φροντιστήριο και από τα 16 παιδιά που ήταν στο τμήμα διορίσθηκαν τα 5, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ήταν επιτυχόντες. Με καθηγήτρια που ό,τι μας είπε ΕΠΕΣΕ!! Και φυσικά εννοώ τον Κολλίντζα.
Παράθεση από: gtsokris στις Σεπτεμβρίου 26, 2009, 12:37:53 amΕγώ θα πρότεινα σε όσους μισούν τα φροντιστήρια (εμπόριο ελπίδας, καλοστημένη επιχείρηση, φοβάμαι να πω ποιο είναι το καλύτερο μήπως και του κάνω διαφήμιση και όλα τα συναφή) να μην τα πλησιάζουν έτσι ώστε εμείς που έχουμε το γνώθι σαυτόν και θέλουμε μια κάποια βοήθεια να είμαστε σε ολιγομελή γκρουπ και να μπορεί ο-η διδάσκων (ουσα) να αφιερώνει περισσότερο χρόνο για μας και στο μάθημα και κατ' οίκον. Και αυτό το λέω γιατί εγώ πήγαινα πέρσι φροντιστήριο και από τα 16 παιδιά που ήταν στο τμήμα διορίσθηκαν τα 5, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ήταν επιτυχόντες. Με καθηγήτρια που ό,τι μας είπε ΕΠΕΣΕ!! Και φυσικά εννοώ τον Κολλίντζα.Νομίζω οτι το συγκεκριμένο φροντιστήριο έχει πολλές διαφημίσεις στο διαδίκτυο και στο παρόν site και καλό είναι να μην διαφημίζεται και στο φόρουμ. Ο συγκεκριμένος χώρος είναι για να συζητάμε οι συνάδελφοι τις εμπειρίες μας και τα θέματα που μας απασχολούν και όχι για να παραπλανούμε. Ελπίζω να επιλειφθούν οι διαχειριστές του θέματος!
Παράθεση από: gtsokris στις Σεπτεμβρίου 26, 2009, 12:37:53 amΜε καθηγήτρια που ό,τι μας είπε ΕΠΕΣΕ!! Και φυσικά εννοώ τον Κολλίντζα.Συμφωνώ με όσα είπες, είδα και γω οτι άτομα που πήγαν σε καλό φροντιστήριο έγραψαν καλά την δεύτερη μέρα. Αν και δεν είμαι απο Αθήνα, έχω μια ένσταση. Φυσικά διόρθωσέ με αν κάνω κάποιο λάθος. Ο Κολλίντζας είχε βγάλει και τα πολλαπλής επιλογής της πρώτης μέρας με πολλά λάθη αν θυμάσαι καλά.Θα διαφωνήσω μαζί σου fragy. Σου θυμίζω πως ο Κολλίντζας έβγαλε τις απαντήσεις και στην διδακτική των νηπιαγωγών την επόμενη μέρα και είναι ακόμα στο site του. Ό,τι άλλη απάντηση θα βρούμε (αν βρούμε) ετεροχρονισμένα-εννοώ άλλα φροντιστήρια-, μήπως πηγάζει από κει;
Εγώ δεν είχα παέι καθόλου φροντιστήριο. Στη σχολή δεν είχα κάνει project γιατί έλειπα με erasmus στο Γ έτος και στην πρακτική του Δ έτους είχα πάει σε παιδιατρικό νοσοκομείο. Διάβασα για τον ΑΣΕΠ ΜΟΝΟ το βιβλίο της Katz, έπιασα 2 θέματα και διορίστηκα απο την πρωτη χρονιά. Όσο για τα φροντιστήρια....δούλεψα πριν 3 χρόνια σε φροντιστήριο ΑΣΕΠ (γνωστό). Η άποψη ήταν δίνουμε πολλά χαρτιά, πολύ υλικό, για να μην λένε ότι δεν κάναμε τίποτα, και τους αφήνουμε να διαβάζουν μόνοι. Κάναμε επίσης πολλά τεστ, αλλά παρατήρησα ότι το κυριότερο π΄ροβλημα ήταν ότι δεν μπορούσαν να βάλουν σε σειρά τις σκέψεις τους, να γράψουν ένα σωστό κείμενο (από άποψη δομής, όχι περιεχομένου) και να κάνουν τα βήματα της δραστηριότητας. Από περιεχόμενο, όλοι οι "μαθητές" μου ήταν άπαιχτοι! Θεωρίες επί θεωριών, σελίδες ολόκληρες, αλλά τι να το κάνω όταν μου αραδιάζει 3 σελίδες θεωρίες (είχαν ρίξει πολύ διάβασμα) αλλά δεν γράφει ουσιαστικά πράγματα;Ο ΑΣΕΠ είναι 1,2,3. Καθαρά και σταράτα. Κάνω αυτό, εκείνο και το άλλο γιατί αυτό, αυτό και αυτό. 4 από τους "μαθητές" μου που το κατάλαβαν διορίστηκαν αμέσως. Οι άλλοι, ακόμα παιδεύονται και βέβαια λένε ότι δεν είχαν κα΄λο καθηγητή!!!!!
σκέψου στον επόμενο ασεπ να διαβάσουν άτομα που δίνουν πρώτη φορά μόνο το βιβλίο της katz...απο gogapina καλημερα καλη μου, ειναι θεμα τυχης μπορει να τυχει και αυτο πλεον εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει συνταγη ειλικρινα περα απο το γεγονος οτι ο καθενας πρεπει να ειναι προετοιμασμενος πολυ καλα για να δωσει υπαρχουν και ατομα που ''πανε '' χαλαρα και γραφουν και διοριζονται ! ναι συμβαινει και αυτο