0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MairyLiscious στις Σεπτεμβρίου 30, 2009, 07:04:46 amσκέψου στον επόμενο ασεπ να διαβάσουν άτομα που δίνουν πρώτη φορά μόνο το βιβλίο της katz...λοιπόν, εχω δωσει 2 φορες ασεπ....την 1η δουλευωντας και κρατώντας επαφη με το αντικειμενο αλλα αδιαβαστη= ουτε αναπληρωτρια με 73 βαθμο.Τη 2η διοριστηκα και κρατώντας επαφη με το αντικειμενο,χωρις να εργαζομαι.....και διαβαζοντας για ενα 6μηνο παρακαλώ= βαθμος 85 !!!!!!Δεν μπορω να σας το παιξω genius λεγοντας σας "σιγα τα λαχανα....και τα χαχανα" Αυτο που θεωρω το σημαντικό ειναι να καταλαβετε πως ο ΑΣΕΠ ειναι ενας διαγωνισμος και πρεπει να μειτε στη "φιλοσοφια" του. αυτα απο εμενα
σκέψου στον επόμενο ασεπ να διαβάσουν άτομα που δίνουν πρώτη φορά μόνο το βιβλίο της katz...
λοιπόν, εχω δωσει 2 φορες ασεπ....την 1η δουλευωντας και κρατώντας επαφη με το αντικειμενο αλλα αδιαβαστη= ουτε αναπληρωτρια με 73 βαθμο.Τη 2η διοριστηκα και κρατώντας επαφη με το αντικειμενο,χωρις να εργαζομαι.....και διαβαζοντας για ενα 6μηνο παρακαλώ= βαθμος 85 !!!!!!Δεν μπορω να σας το παιξω genius λεγοντας σας "σιγα τα λαχανα....και τα χαχανα" Αυτο που θεωρω το σημαντικό ειναι να καταλαβετε πως ο ΑΣΕΠ ειναι ενας διαγωνισμος και πρεπει να μειτε στη "φιλοσοφια" του. αυτα απο εμεναγλυκα μου ξερω ποσο προσπαθησες και χαιρομαι για σενα αλλα δεν παιζει ρολο και εγω εκανα εξισου δυναμικη προσπαθεια χωρις να δουλευω με περισσοτερους μηνες διαβασμα και δεν ειχα αποτελεσματα οπως γνωριζεις
Έγραψε ούτε 10 σελίδες και μάλιστα project. Η δραστηριότητα ξεκίνησε καθαρά απο τα παιδια.
Παράθεση από: fragy στις Οκτωβρίου 06, 2009, 09:10:15 am Έγραψε ούτε 10 σελίδες και μάλιστα project. Η δραστηριότητα ξεκίνησε καθαρά απο τα παιδια.Kαι εδώ τίθεται το ερώτημα: "ποιος μας διορθώνει;;" Απο τις πρακτικές μου στα νηπιαγωγεία (απο το 2ο έτος) έχω καταλάβει οτι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό συναδέλφων είναι έτοιμο να βγει σε σύνταξη και έχει φοιτήσει σε ακαδημία 6 μήνες αν δεν κάνω λάθος. Μια μάλιστα συνάδερφος (στο τελευταίο εξάμηνο των πρακτικών μας που έπρεπε να εφαρμόσουμε project) μου είχε πει "τι περίεργες μέθοδοι είναι αυτές, εμείς στη σχολή καναμε πόσα πόδια έχει ο γάιδαρος" και αυτή η γυναίκα διορθώνει κάποια απο μας
Ουδέποτε οι ακαδημίες υπήρξαν εξάμηνες. Για ελάχιστο χρονικό διάστημα ήταν ετήσιες ή τριετείς και τον περισσότερο καιρό ήταν διετείς. Δεν διορθώνουν οι αποσπασμένες τα γραπτά. Ίσως οι υποψήφιοι διδάκτορες των καθηγητών, αλλά αποσπασμένες απλές όχι.