0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα σε όλους. ο πίανακας πυ ανέρτησε η vikoulaki για ωρομισθιους μαθηματικούς νομίζω ότι δεν είναι σαφής αφού δεν περιλαμβάνει τις περιοχές ( κεντρική μακεδονία κτλ). Μήπως υπ'αρχει καμία αναθεωρημένη έκδοση? Τελικά άρχισαν να καλούν ωρομίσθιους?
o pinakas einai swstos apla exei ka8aristei apo ta atoma pou exoun fygei anaplhrwtes sta diafora sxoleia.den einai mesa osoi fygan ws wromis8ioi.mporoyme omws emeis na boh8hsoume anaferontas an gnwrizoyme kapoio atomo pou to kalesan th seira eixe kai pou phge
Η Δυτική Ελλάδα κάλεσε σήμερα.Μου προσφέρανε να διαλέξω ή 9ωρες σε ΕΠΑΛ ή 8 σε γυμνάσιο ή 6 σε Γ.Ε.Λ.Ο υπάλληλος με "φορτωσε" γιατί μου ζήτησε σε μισή ώρα να αποφασίσω.Με αντιμετώπισε από την αρχή ως καθηγητή γ κατηγορίας."εχω να καλύψω τα κενα, χάνονται ώρες".Τώρα τους έπιασε ο πόνος;Αει.......Εγώ δεν δικαιούμαι να σκεφτω να μετρήσω τα + και -;Εν τέλει το δέσμευσε το Επαλ και Δευτέρα πρωι θα πρέπει να πω το ναι ή όχι. Σε ερώτηση μου αν επόμενος στην κατάταξη βρεθεί με 11ωρο, δεν υπάρχει έτσι αδικία μου απάντησε ότι είναι πολύ πιθανό να συμβεί αλλά τώρα αυτά τα κενά υπάρχουν.Επίσης ο υπάλληλος φάνηκε αδιάβαστος στην ερώτηση μου αν διαγράφομαι από τη συγκεκριμένη περιοχή στην περίπτωση άρνησης.