0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kaffedaki στις Οκτωβρίου 22, 2009, 03:29:54 pmπαίδες αυτό το καινούργιο της Διαμαντοπούλου μήπως σημαίνει ότι θα πάρουν κι άλλους στα ολοήμερα;Θα πάρουν αναπληρωτές και από αυτούς που θα πάνε αναπληρωτές θα αδειάσουν οι θέσεις ωρομισθίων και μετά θα υπάρξουν πάλι κενά και θα καλέσουν για ολοήμερα. Έτσι πιστεύω διότι μέχρι τώρα μόνο η γ αθήνας έμεινε με κενά. Τα άλλα κοντεύουν να κλείσουν...
παίδες αυτό το καινούργιο της Διαμαντοπούλου μήπως σημαίνει ότι θα πάρουν κι άλλους στα ολοήμερα;
καλησπέρα παιδιά! εγώ ήμουν στον πίνακα ωρομισθίων 300φεύγα και πίστευα ότι δεν θα γινόταν κάτι και σήμερα με κάλεσαν από γ΄αθήνας για 12 ώρες σε τρία σχολεία στο αιγάλεω. μου είπαν όμως μέχρι τον φλεβάρη.και μετά? χώρια που θέλουν αύριο όλοι να πάω από εκεί και δευτέρα να ξεκινήσω.δεν σου δίνουν ένα περιθώριο να προετοιμαστείς...ας μην παραπονιέμαι όμως.είναι μια αρχή
kalimera!ekana mia psiloerevna simera opote gia opoion endiaferetai (oloimera) A athinas 290 B athinas 300 Γ athinas 303 Δ athinas (ksexasa na to simeiwsw!) peiraias 326 kai gia prwina 263kali epitixia
Καλημέρα!Ξέρουμε μέχρι πόσο έχει φτάσει η Γ Αθήνας κ πόσα κενά έχει ακόμη?Ευχαριστώ!!