0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν κάνω λάθος ο πίνακας έφτασε στο νούμερο 172. Πιστεύω ότι βάσιμες ελπίδες μπορεί να έχουν οι συνάδελφοι μέχρι 240 θέση, δηλαδή η βάση αναπλήρωσης να είναι 26 μόρια..Είναι ένα αρκετά αισιόδοξο σενάριο.
Συνάδελφοι τι πιστεύετε για την Γ φάση αναπληρωτών φυσικών ως πρός τον αριθμό και την ημερομηνία ανακοινωσής τους?ξέρω ότι είναι νωρίς αλλά απλά σε αυτό το τόπικ είναι καλοδεχούμενες όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες.
Παράθεση από: ka69 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 03:15:51 pmΑν δεν κάνω λάθος ο πίνακας έφτασε στο νούμερο 172. Πιστεύω ότι βάσιμες ελπίδες μπορεί να έχουν οι συνάδελφοι μέχρι 240 θέση, δηλαδή η βάση αναπλήρωσης να είναι 26 μόρια..Είναι ένα αρκετά αισιόδοξο σενάριο.δε κανεις λαθος. οντως εφτασε μεχρι το 172. οσο για το μεχρι 240 νομιζω ειναι αρκετα αισιοδοξο νουμερο. εαν φτασει στο 240 τοτε θα εχουν παρει σχεδον ιδιο αριθμο με περυσι.(δυσκολο) μακαρι να γινει ετσι.εγω ειμαι 215 και δεν εχω ηρεμησει ολο το καλοκαιρι. δε ξερεισ τι θα γινει.Α
Παράθεση από: koum στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 03:49:04 pmΠαράθεση από: ka69 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 03:15:51 pmΑν δεν κάνω λάθος ο πίνακας έφτασε στο νούμερο 172. Πιστεύω ότι βάσιμες ελπίδες μπορεί να έχουν οι συνάδελφοι μέχρι 240 θέση, δηλαδή η βάση αναπλήρωσης να είναι 26 μόρια..Είναι ένα αρκετά αισιόδοξο σενάριο.δε κανεις λαθος. οντως εφτασε μεχρι το 172. οσο για το μεχρι 240 νομιζω ειναι αρκετα αισιοδοξο νουμερο. εαν φτασει στο 240 τοτε θα εχουν παρει σχεδον ιδιο αριθμο με περυσι.(δυσκολο) μακαρι να γινει ετσι.εγω ειμαι 215 και δεν εχω ηρεμησει ολο το καλοκαιρι. δε ξερεισ τι θα γινει.Α
γ κοζάνης!!!ο προϊστάμενος αφρίζει κυριολεκτικά!!!
Φανταζομαι κι ελπιζω να πιεζουν για αναπληρωτες. Ξερουμε αν εχουν καλεσει σε καμια περιφερεια ωρομισθιους φυσικους φετος?