*

Αποστολέας Θέμα: Ωρομίσθιοι Αττικής ΠΕ02  (Αναγνώστηκε 102452 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Ωρομίσθιοι Αττικής
« Απάντηση #294 στις: Νοεμβρίου 06, 2009, 03:56:33 pm »
Τέλεια! Στον Πειραιά (Α) είναι ακόμη στο νούμερο 1. Ο τελευταίος διαθέσιμος στο σύστημα για Πειραιά Α είναι το νούμερο 37 με 20, 6 μόρια. Αναμέρομαι πάντα στον εκκαθαρισμένο του www.sunfiles.org
και εγώ που ειμαι πιο πάνω από το 37 γιατί δεν με κάλεσαν??????

Εννοεί ότι το 37 είναι το τελευταίο διαθέσιμο άτομο που βλέπει για την ώρα το σύστημα στον Πειραιά και όχι το τελευταίο άτομο που έχουν καλέσει...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:16:01 »

Αποσυνδεδεμένος Dimeos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Νοεμβρίου 06, 2009, 04:07:00 pm »
Τέλεια! Στον Πειραιά (Α) είναι ακόμη στο νούμερο 1. Ο τελευταίος διαθέσιμος στο σύστημα για Πειραιά Α είναι το νούμερο 37 με 20, 6 μόρια. Αναμέρομαι πάντα στον εκκαθαρισμένο του www.sunfiles.org
και εγώ που ειμαι πιο πάνω από το 37 γιατί δεν με κάλεσαν??????

Εννοεί ότι το 37 είναι το τελευταίο διαθέσιμο άτομο που βλέπει για την ώρα το σύστημα στον Πειραιά και όχι το τελευταίο άτομο που έχουν καλέσει...
σε ευχαριστώ πολύ για την αποσαφήνιση.

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Νοεμβρίου 06, 2009, 05:42:16 pm »
Σωστά Πέτρο!

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 12:37:41 pm »
Πέτρο και Γερμανέ, αν μπορείτε, βοηθήστε να το ξεκαθαρίσουμε λίγο. Έχουμε και λέμε: η Α' Πειραιώς έχει καλέσει μόνο το Νο 1 από τον εκκαθαρισμένο πίνακα του Πέτρου και τώρα βρίσκεται στο Νο2. Συνάμα όμως, βλέπει ως πρώτο διαθέσιμο το Νο 37. Δηλ. αυτό σημαίνει ότι οι ενδιάμεσοι έχουν κληθεί από άλλες ΔΔΕ και φαίνονται πλέον δεσμευμένοι στο σύστημα; Ή παίζει ρόλο και η σειρά προτίμησης, που είχαμε δηλώσει στις αιτήσεις που καταθέσαμε τον Ιούνιο; Ήδη το Νο 25 ξέρουμε ότι κλήθηκε χθες, από ΔΔΕ Δυτικ. Αττικής , αν δεν κάνω λάθος και η
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:16:01 »

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 12:59:46 pm »
marion , σίγουρα  δε  γίνεται  αυτό  που  λές  για  την  Α΄ Πειραιά  δηλ. από  το  Νο 2  να  πηγαίνει  στο  37 , επειδή  οι  ενδιάμεσοι  αριθμοί  είτε  δεν  την  έχουν  επιλογή , είτε  έχουν  κληθεί  από  άλλες  δευτεροβάθμιες . Στο  λέω  αυτό , γιατί  έγω  την  έχω  β΄ επιλογή  και  ενώ  είμαι  το  29  στον  εκκαθαρισμένο  δεν  έχω  κληθεί  ακόμη (από  πουθενά) . Αυτό  που  πρέπει  να  συμβαίνει  είναι  το  σύστημα  στην  Α΄ Πειραιά  να  βγάζει  ένα  συγκεκριμένο  αριθμό  ονομάτων π.χ.  20 ή  30  , που  να  αρχίζει  από  το  Νο 2  και  να  φτάνει  ως  και  το  37 . Αν  ο  Γερμανός  ή  ο  Πέτρος  γνωρίζουν  ότι  συμβαίνει  κάτι  άλλο  ας  με  διορθώσουν . Εγώ μία εικασία  κάνω  που  μου  φαίνεται  σωστή .

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Νοεμβρίου 07, 2009, 05:54:30 pm »
marion , σίγουρα  δε  γίνεται  αυτό  που  λές  για  την  Α΄ Πειραιά  δηλ. από  το  Νο 2  να  πηγαίνει  στο  37 , επειδή  οι  ενδιάμεσοι  αριθμοί  είτε  δεν  την  έχουν  επιλογή , είτε  έχουν  κληθεί  από  άλλες  δευτεροβάθμιες . Στο  λέω  αυτό , γιατί  έγω  την  έχω  β΄ επιλογή  και  ενώ  είμαι  το  29  στον  εκκαθαρισμένο  δεν  έχω  κληθεί  ακόμη (από  πουθενά) . Αυτό  που  πρέπει  να  συμβαίνει  είναι  το  σύστημα  στην  Α΄ Πειραιά  να  βγάζει  ένα  συγκεκριμένο  αριθμό  ονομάτων π.χ.  20 ή  30  , που  να  αρχίζει  από  το  Νο 2  και  να  φτάνει  ως  και  το  37 . Αν  ο  Γερμανός  ή  ο  Πέτρος  γνωρίζουν  ότι  συμβαίνει  κάτι  άλλο  ας  με  διορθώσουν . Εγώ μία εικασία  κάνω  που  μου  φαίνεται  σωστή .

Έχετε δίκιο. Διάβαζα και έγραφα τελευταίος διαθέσιμος αλλά καταλάβαινα πρώτος διαθέσιμος.
Συγγνώμη για τη σύγχιση. Πάντως, το ό,τι ο Πειραιάς δεν καλεί άτομα δεν είναι μόνο φετινό φαινόμενο. Και πέρυσι τα ίδια είχαμε. Αποσπερίτη, λογικά θα κληθείς μες στη βδομάδα, που μας έρχεται.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #300 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 11:32:51 am »
Καλημέρα  και  καλή  εβδομάδα ! Πήρα  τηλεφώνο στις  δευτεροβάθμιες  . Η  α΄ αθήνας   το  σήκωσε  και   μου  είπε  ότι  έχουν  σταματήσει  στο  νούμερο  6  του  εκκαθαρισμένου . Στη  γ΄ αθήνας   μάλλον  το  έχουν  κατεβάσει , γιατί  μιλάει  συνέχεια . Στη  β΄ αθήνας  μου  είπαν  να  πάρω  στη  μία . Στη δ΄αθήνας  μου  είπαν  να  πάρω  σε  λίγο  , γιατί  λείπει  αυτή  τη  στιγμή  η  υπεύθυνη . Τα  συμπεράσματα  δικά  σας !!! Γνωρίζετε  κανείς  κάτι  περισσότερο .

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:04:09 pm »
Παιδιά , μόλις  με  πήραν  τηλέφωνο  από  γ΄ αθήνας (1η  μου  επιλογή)  και  μου  είπαν  για  10ωρο  σε  γυμνάσιο  του  Αιγάλεω . Ρώτησα  αν  υπάρχει  11ώρο  και  μου  είπαν  σε  ΕΠΑΛ  στο  Καματερό  και  στο  Περιστέρι . Προτιμώ  το  γυμνάσιο  από  τα  ΕΠΑΛ . Φοβάμαι  όμως  μήπως  αν  αποδεχθώ  το  10ωρο  μου  στερήσει  σε  μόρια . Σας  παρακαλώ  μπορεί  κάποιος  να  μου  πει  τη  διαφορά  σε  μόρια  αν  πάρω  10ωρο  ή  11ωρο , ως  το  τέλος  της  χρονιάς . Εσείς  τι  θα  διαλέγατε  στη  θέση  μου . Σας  παρακάλω  πείτε  την  άποψή  σας .

Αποσυνδεδεμένος physicaest

• Έμπειρο μέλος
  • Koλωνακι (Πλατεια)1920
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:08:13 pm »
Παιδιά , μόλις  με  πήραν  τηλέφωνο  από  γ΄ αθήνας (1η  μου  επιλογή)  και  μου  είπαν  για  10ωρο  σε  γυμνάσιο  του  Αιγάλεω . Ρώτησα  αν  υπάρχει  11ώρο  και  μου  είπαν  σε  ΕΠΑΛ  στο  Καματερό  και  στο  Περιστέρι . Προτιμώ  το  γυμνάσιο  από  τα  ΕΠΑΛ . Φοβάμαι  όμως  μήπως  αν  αποδεχθώ  το  10ωρο  μου  στερήσει  σε  μόρια . Σας  παρακαλώ  μπορεί  κάποιος  να  μου  πει  τη  διαφορά  σε  μόρια  αν  πάρω  10ωρο  ή  11ωρο , ως  το  τέλος  της  χρονιάς . Εσείς  τι  θα  διαλέγατε  στη  θέση  μου . Σας  παρακάλω  πείτε  την  άποψή  σας .

Παρε το 10ωρο και συμπληρωσε με 1 ωρα ΠΔΣ σε περιπτωση που στο ζητησουν οι μαθητες

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:10:52 pm »

Πάρε το 11ωρο τώρα και ζήσε μια εμπειρία διδασκαλίας λίγο πιο απαιτητική... για καλό είναι!

Αποσυνδεδεμένος ankas

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:11:17 pm »
Δεν ξέρω να σου πω με ακρίβεια,αλλά θεωρώ πως η διαφορά θα είναι ελάχιστη.Αντί για 3 μόρια π.χ να πάρεις 2.75.Εσύ αποφασίζεις.Αν θες όμως να πάρεις το maximum των μορίων θα σου πρότεινα το ΕΠΑΛ.Άλλωστε όταν διοριστείς πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο!

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:11:53 pm »
Πάρε το 11ωρο η ΠΔΣ δεν έχει μονόωρο στα φιλολογικά και δεν έινει σίγουρη.Μην χάνεις μόρια. Σου είναι εύκολο να γράψεις τα μόρια σου η τη θέση σου περίπου στον εκκαθαρισμένο

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:19:25 pm »
Σε ποιο νούμερο του εκκαθαρισμένου είσαι συνάδελφε?

Αποσυνδεδεμένος Dimeos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Νοεμβρίου 09, 2009, 12:28:41 pm »
παιδια μόλις τηλεφώνησα στη

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873