0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GERMANOS στις Νοεμβρίου 06, 2009, 11:54:04 amΤέλεια! Στον Πειραιά (Α) είναι ακόμη στο νούμερο 1. Ο τελευταίος διαθέσιμος στο σύστημα για Πειραιά Α είναι το νούμερο 37 με 20, 6 μόρια. Αναμέρομαι πάντα στον εκκαθαρισμένο του www.sunfiles.orgκαι εγώ που ειμαι πιο πάνω από το 37 γιατί δεν με κάλεσαν???
Τέλεια! Στον Πειραιά (Α) είναι ακόμη στο νούμερο 1. Ο τελευταίος διαθέσιμος στο σύστημα για Πειραιά Α είναι το νούμερο 37 με 20, 6 μόρια. Αναμέρομαι πάντα στον εκκαθαρισμένο του www.sunfiles.org
Παράθεση από: Dimeos στις Νοεμβρίου 06, 2009, 03:53:45 pmΠαράθεση από: GERMANOS στις Νοεμβρίου 06, 2009, 11:54:04 amΤέλεια! Στον Πειραιά (Α) είναι ακόμη στο νούμερο 1. Ο τελευταίος διαθέσιμος στο σύστημα για Πειραιά Α είναι το νούμερο 37 με 20, 6 μόρια. Αναμέρομαι πάντα στον εκκαθαρισμένο του www.sunfiles.orgκαι εγώ που ειμαι πιο πάνω από το 37 γιατί δεν με κάλεσαν???Εννοεί ότι το 37 είναι το τελευταίο διαθέσιμο άτομο που βλέπει για την ώρα το σύστημα στον Πειραιά και όχι το τελευταίο άτομο που έχουν καλέσει...
marion , σίγουρα δε γίνεται αυτό που λές για την Α΄ Πειραιά δηλ. από το Νο 2 να πηγαίνει στο 37 , επειδή οι ενδιάμεσοι αριθμοί είτε δεν την έχουν επιλογή , είτε έχουν κληθεί από άλλες δευτεροβάθμιες . Στο λέω αυτό , γιατί έγω την έχω β΄ επιλογή και ενώ είμαι το 29 στον εκκαθαρισμένο δεν έχω κληθεί ακόμη (από πουθενά) . Αυτό που πρέπει να συμβαίνει είναι το σύστημα στην Α΄ Πειραιά να βγάζει ένα συγκεκριμένο αριθμό ονομάτων π.χ. 20 ή 30 , που να αρχίζει από το Νο 2 και να φτάνει ως και το 37 . Αν ο Γερμανός ή ο Πέτρος γνωρίζουν ότι συμβαίνει κάτι άλλο ας με διορθώσουν . Εγώ μία εικασία κάνω που μου φαίνεται σωστή .
Παιδιά , μόλις με πήραν τηλέφωνο από γ΄ αθήνας (1η μου επιλογή) και μου είπαν για 10ωρο σε γυμνάσιο του Αιγάλεω . Ρώτησα αν υπάρχει 11ώρο και μου είπαν σε ΕΠΑΛ στο Καματερό και στο Περιστέρι . Προτιμώ το γυμνάσιο από τα ΕΠΑΛ . Φοβάμαι όμως μήπως αν αποδεχθώ το 10ωρο μου στερήσει σε μόρια . Σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει τη διαφορά σε μόρια αν πάρω 10ωρο ή 11ωρο , ως το τέλος της χρονιάς . Εσείς τι θα διαλέγατε στη θέση μου . Σας παρακάλω πείτε την άποψή σας .