0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα.... λοιπόν σε Α Αθήνας δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη να καλούν ωρομίσθιους περιμένουν το ΠΥΣΔΕ στη
Παράθεση από: gelina στις Σεπτεμβρίου 28, 2009, 11:55:44 amκαλημέρα.... λοιπόν σε Α Αθήνας δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη να καλούν ωρομίσθιους περιμένουν το ΠΥΣΔΕ στη
Παράθεση από: marion στις Σεπτεμβρίου 20, 2009, 06:27:23 pmΠαράθεση από: marianthid στις Σεπτεμβρίου 20, 2009, 05:57:06 pmΝα θέσω μια ερώτηση: δικαιούται ωρομίσθιος φιλόλογος να πάρει 11 ώρες του κανονικού προγράμματος και επιπλέον ώρες πρόσθετης διδακτικής στήριξης; (άνευ μορίων οι δεύτερες).Ναι, μπορεί, όπως πολύ σωστά έγραψες, άνευ μορίων οι δεύτερες.Υπογράφει όμως υπεύθυνη δήλωση, σύμφωνα με την οποία δεν ξεπερνάει συνολικά τις 11 ώρες.
Παράθεση από: marianthid στις Σεπτεμβρίου 20, 2009, 05:57:06 pmΝα θέσω μια ερώτηση: δικαιούται ωρομίσθιος φιλόλογος να πάρει 11 ώρες του κανονικού προγράμματος και επιπλέον ώρες πρόσθετης διδακτικής στήριξης; (άνευ μορίων οι δεύτερες).Ναι, μπορεί, όπως πολύ σωστά έγραψες, άνευ μορίων οι δεύτερες.
Να θέσω μια ερώτηση: δικαιούται ωρομίσθιος φιλόλογος να πάρει 11 ώρες του κανονικού προγράμματος και επιπλέον ώρες πρόσθετης διδακτικής στήριξης; (άνευ μορίων οι δεύτερες).
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 04:00:50 pmΠαράθεση από: marion στις Σεπτεμβρίου 20, 2009, 06:27:23 pmΠαράθεση από: marianthid στις Σεπτεμβρίου 20, 2009, 05:57:06 pmΝα θέσω μια ερώτηση: δικαιούται ωρομίσθιος φιλόλογος να πάρει 11 ώρες του κανονικού προγράμματος και επιπλέον ώρες πρόσθετης διδακτικής στήριξης; (άνευ μορίων οι δεύτερες).Ναι, μπορεί, όπως πολύ σωστά έγραψες, άνευ μορίων οι δεύτερες.Υπογράφει όμως υπεύθυνη δήλωση, σύμφωνα με την οποία δεν ξεπερνάει συνολικά τις 11 ώρες.ευχαριστώ για την αμεσότητα των απαντήσεων! τι εννούμε ότι δεν τις ξεπερνάει τελικά;
Μία απορία. Αφού δεν δημοσιεύονται τα ονόματα πώς είμαι σίγουρη ότι δεν θα ειδοποιήσουν κάποιον συνάδελφο που έχει λιγότερα μόρια από εμένα? Μόλις τώρα αντιλήφθηκα πώς κάποιοι συνάδεφοι στην ειδική αγωγή έχουν μόρια ως ωρομίσθιοι από την προηγούμενη χρονιά χωρίς σεμινάριο, μεταπτυχιακό ή προυπηρεσία. Για την ειδική αγωγή είμαι σίγουρη γιατί γνωρίζω τέτοια άτομα. Και μη μου πείτε ότι πέρσι εξαντλήθηκε ο πίνακας γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αν συνέβηκε κάτι τέτοιο στην Ειδική Αγωγή γιατί να μη συμβεί και στη Γενική Αγωγή?