0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η Παπαδοπούλου είναι νούμερο 12, η Συμεωνάκη 13, και η Ρόδη 14. Λογικά αυτά τα άτομα θα φύγουν με την επόμενη φάση. Αναμένουμε.... ότι νεώτερο ας το κοινοποιήσετε. Στον Πειραιά ακόμη δεν έχουν πάρει ωρομίσθιους μετά την γ φάση. Έχουν μείνει στο νούμερο 168 του Υπουργείου Παιδείας. Είχαν πάρει μόνο 3 ωρομίσθιους στη Δευτεροβάθμια Πειραιά. Συνάδελφοι υπάρχουν κενά... Διαμαρτυρηθείτε....
Συνάδελφοι, οι αριθμοί που κοινοποιείτε 11,12,14,27, αφορούν στον εκκαθαρισμένο πίνακα του Πέτρου, σωστά;Δηλ. ο μεγαλύτερος αριθμός που έχει κληθεί μέχρι τώρα απ' όλες τις ΔΔΕ, ποιος είναι τελικά;
Καλησπέρα συνάδελφοι.Αν σας βοηθήσει κάπως (γράφτηκα στι σάιτ μόνο και μόνο γι' αυτό, γιατί αγωνιώ όσο κι εσείς και σας καταλαβαίνω) είμαι στη θέση 11 των ωρομισθίων Αττικής, και μόλις με κάλεσαν από Δ' Αθήνας (αν και έχω δηλώσει πρώτο τον Πειραιά). Φαντάζομαι θα αρχίσουν να καλούν και άλλους σιγά σιγά.
Παράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 26, 2009, 12:36:51 pmη Παπαδοπούλου είναι νούμερο 12, η Συμεωνάκη 13, και η Ρόδη 14. Λογικά αυτά τα άτομα θα φύγουν με την επόμενη φάση. Αναμένουμε.... ότι νεώτερο ας το κοινοποιήσετε. Στον Πειραιά ακόμη δεν έχουν πάρει ωρομίσθιους μετά την γ φάση. Έχουν μείνει στο νούμερο 168 του Υπουργείου Παιδείας. Είχαν πάρει μόνο 3 ωρομίσθιους στη Δευτεροβάθμια Πειραιά. Συνάδελφοι υπάρχουν κενά... Διαμαρτυρηθείτε....για το τυπικό του θέματος, είναι αντίστοιχα οι υπ'αριθμό 10, 11 και 14.OK! Ευχαριστώ για τη διόρθωση
Ναι, σ' αυτή τη σειρά αναφέρομαι. Τα μόρια μου είναι 22, 3 αν θυμάμαι καλά. Μη νομίζεις έχω χασει κι εγώ λίγο τη μπάλα. Αναρωτιέμαι πάντως αν υπάρχει περίπτωση να κληθώ στη συνέχεια αναπληρώτρια...