0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την χρονιά 2007-2008 πόσους ωρομίσθιους ΠΕ02 κάλεσαν στο Νομό Αττικής σύνολο;
Από α' αττικής: η τελευταία προσληφθείσα: Αυγερινοπούλου Ανδριάνα (Νο 44) στον εκκαθαρισμένο του Πέτρου.
Παράθεση από: marion στις Νοεμβρίου 12, 2009, 01:27:17 pmΑπό α' αττικής: η τελευταία προσληφθείσα: Αυγερινοπούλου Ανδριάνα (Νο 44) στον εκκαθαρισμένο του Πέτρου.Προσπαθώ να επικοινωνήσω με Γ και Δ Αθήνας και τίποτα ή που θα μιλάνε ή που δε θα σηκώνουν το τηλέφωνο... τι θα γίνει βρε παιδιά πώς θα ενημερωθούμε;Στην Α Αθήνας μια ευγενική κοπέλα με ενημέρωσε ότι έχουν κενά αλλά δεν είναι για ωρομίσθιους είναι για αναπληρωτές. Τη ρώτησα ως πότε θα περιμένουν για να καλύψουν τα κενά και μου είπε ότι περιμένουν απάντηση από το Υπουργείο για το αν θα γίνει κλήση αναπληρωτών... Μου είπε ότι θα περιμένουν ενημέρωση μέχρι την Τρίτη. Ρώτησα αν σκοπεύουν να σπάσουν τα κενά και μου είπε ότι δεν μπορούν να το κάνουν αν δεν τους δοθεί άδεια από το Υπουργείο... και αν τους δοθεί άδεια δεν πρόκειται να πάρουν δύο ωρομίσθιους σε ένα σχολείο αλλά θα πρέπει οι μόνιμοι να κάνουν υπερωρίες για να μπορέσουν να πάρουν από ένα ωρομίσθιο για κάθε σχολείο. Αυτά από Α Αθήνας... Γνωρίζει κανείς τι γίνεται σε Γ και Δ Αθήνας; Έχω απελπιστεί φέτος...
Είμαστε κοντά σε αριθμό μορίων αλλά είμαστε πολύ μακριά σε θέμα ψυχολογικής κατάστασης... εγώ είμαι δευτερόλεπτα από το ν' αρχίσω τα ψυχοφάρμακα...
Παράθεση από: marion στις Νοεμβρίου 12, 2009, 01:27:17 pmΑπό α' αττικής: η τελευταία προσληφθείσα: Αυγερινοπούλου Ανδριάνα (Νο 44) στον εκκαθαρισμένο του Πέτρου.Εννοείς Α Αθήνας?