0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στη Θεσσαλονικη εχουν καλεσει και αλλο ωρομισθιοστη χαλκιδικη καλουν για πδσστη θεσσαλονικη ξερει καποιος τι γινεται
στη Χαλκιδικη καλεσαν σιγουρα μεχρι το 8 για πδςστη δυτικη θεσσαλονικη μεχρι που?ξερει κανεις
Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με χημικούς και χημικούς μηχανικούς?Εξηγώ,πήρα τηλέφωνο σε δευτεροβάθμια να ρωτήσω για ΠΔΣ και μου είπαν ότι θα πάρουν 2 χημικούς και 1 χημικό μηχανικό.Και όταν του είπα ότι ο χημικός μηχανικός έχει πρόσφατη ημερομηνία κτίσης πτυχίου, μου είπε ότι θα πάρουνχημικούς-χημικούς μηχανικούς με κάποια ποσόστωση, κάτι σαν τους πληροφορικάριους(ΑΕΙ-ΤΕΙ)!!!!.Μπορεί να γίνει αυτό?
Παράθεση από: sou στις Οκτωβρίου 22, 2009, 02:10:19 pmΠαιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με χημικούς και χημικούς μηχανικούς?Εξηγώ,πήρα τηλέφωνο σε δευτεροβάθμια να ρωτήσω για ΠΔΣ και μου είπαν ότι θα πάρουν 2 χημικούς και 1 χημικό μηχανικό.Και όταν του είπα ότι ο χημικός μηχανικός έχει πρόσφατη ημερομηνία κτίσης πτυχίου, μου είπε ότι θα πάρουνχημικούς-χημικούς μηχανικούς με κάποια ποσόστωση, κάτι σαν τους πληροφορικάριους(ΑΕΙ-ΤΕΙ)!!!!.Μπορεί να γίνει αυτό? Στη ΔΔΕ Ανατολικής Θεσ/νίκης είχαν ανακοινώσει κοινό πίνακα και μου είπαν ότι Χημικοί και Χημικοί Μηχανικοί έχουν πρώτη ανάθεση χημεία. Στους τελικούς πίνακες διαχώρισαν τις ειδικότητες αλλά ανακοίνωσαν :" Διευκρινίζεται ότι: Για τα μαθήματα που υπάρχει πρώτη ανάθεση για περισσότερες από μία ειδικότητες θα γίνει συγχώνευση πινάκων." Ερώτηση:Οι Χημικοί Μηχανικοί διδάσκουν σε ΕΠΑΛ ή και σε ΓΕΛ;
στη χαλκιδικη εχουν καλεσει τουλαχιστον μεχρι το 8