0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: epistimik στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:40:08 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:34:21 pmΑθηνα - Πατρα - Ιωαννινα και Κομοτηνη (μαζι με την συναδελφο ariadni)ενα χρονο στο καθενα εκανες? οχι. εχω 3 πτυχια. Θεολογικης(Αθηνας),Οικονομικο Νομικης (Αθηνας) και Φιλοσοφικης (Πατρα πρωτα, Αθηνα μετα) Κομοτηνη και Θεσ/νικη ειχα παει για μεταπτυχιακο.
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:34:21 pmΑθηνα - Πατρα - Ιωαννινα και Κομοτηνη (μαζι με την συναδελφο ariadni)ενα χρονο στο καθενα εκανες?
Αθηνα - Πατρα - Ιωαννινα και Κομοτηνη (μαζι με την συναδελφο ariadni)
οχι. εχω 3 πτυχια. Θεολογικης(Αθηνας),Οικονομικο Νομικης (Αθηνας) και Φιλοσοφικης (Πατρα πρωτα, Αθηνα μετα) Κομοτηνη και Θεσ/νικη ειχα παει για μεταπτυχιακο.
Γιάννενα 1985-1990 με disco Taiga και Matzato...
Τελείωσα το ΤΕΠΑΕΣ (νηπιαγωγών) στη Ρόδο! Μάρκο ελπίζω να διοριστείς στο Υπουργείο Οικονομικών, περισσότερα χρήματα, ευκολότερος ο διορισμός
πολυ σωστο αυτο που ειπες...
Χαρα μου, αυτο εννοω. να μπορει κανεις να σηκωθει. ξερω οτι εκει ειναι η δυσκολια και η ψυχικη αντοχη του ανθρωπου. υπαρχουν ομως πολυ πιο δυσκολες καταστασεις που πρεπει βλεποντας τις να μας χαλιβδωνουν, να εχουμε τη δυναμη και το κουραγιο να κοιταμε παλι μπροστα.αυτη ειναι η αξιοπρεπεια.ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ, θα στα απαντησω αμεσως. ειμαι ικανοποιημενος στο βαθμο και στο μετρο που σου προσφερει μια ιδιωτικη επιχειρηση. μισθος καλος,περιβαλλον πολυ καλο. Ομως δεν παυει να ειναι ιδιωτικη με την εννοια οτι αν κλεισει, τι κανω τοτε? (ολο για κριση μας μιλανε!!!)ετσι το προσπαθω και αν μου κατσει εχει καλως. τουλαχιστον θα εχω να λεω, δεν αφησα τα πραγματα στην τυχη τους.γενικα ειμαι ατομο που παλευει. δεν το βαζω κατω με τιποτα.και παντα βλεπω τα πραγματα απο την αισιοδοξη πλευρα τους και με εναν ωχαδελφισμο που ισως ειναι εκνευριστικος στους πολλους αλλα που για μενα προσωπικα ειναι τροπος ζωης και αντιληψης των πραγματων και των καταστασεων.αυτο που λεω, το καταλαβαινουν οσα παιδια απο το φορουμ με γνωριζουν απο κοντα. και οταν λεω ωχαδελφισμο δεν εννοω οτι ενεργω χωρις κριση. καθε αλλο μαλιστα. αλλα πια μονο για πολυ σοβαρα θεματα καταλαβα οτι αξιζει κανεις να αγχωνεται και κυριως οταν δεν υπαρχουν πλεον αλλες ευκαιριες για να παλεψει με οσα μεσα διαθετει και μπορει.