0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasilikiP στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 07:04:20 pmΤελείωσα το ΤΕΠΑΕΣ (νηπιαγωγών) στη Ρόδο! Μάρκο ελπίζω να διοριστείς στο Υπουργείο Οικονομικών, περισσότερα χρήματα, ευκολότερος ο διορισμός νομιζω οτι εκει που ειμαι τωρα ειναι πολυ καλυτερα. αδιοριστος ειμαι, αλλα δεν καιγομαι κιολας. αμα μου κατσει. ξερεις στη ζωη υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα θεματα απο τον ασεπ.
Τελείωσα το ΤΕΠΑΕΣ (νηπιαγωγών) στη Ρόδο! Μάρκο ελπίζω να διοριστείς στο Υπουργείο Οικονομικών, περισσότερα χρήματα, ευκολότερος ο διορισμός
Πολυαγαπημένα Γιάννενα!!! 1996 - 2000
Ιωάννινα (μαθηματικό: Χασάνης, Μπόλης,...) οι μαθηματικοί θα καταλάβουν.
Γιάννενα 1985-1990 με disco Taiga και Matzato...
Χαρα μου, αυτο εννοω. να μπορει κανεις να σηκωθει. ξερω οτι εκει ειναι η δυσκολια και η ψυχικη αντοχη του ανθρωπου. υπαρχουν ομως πολυ πιο δυσκολες καταστασεις που πρεπει βλεποντας τις να μας χαλιβδωνουν, να εχουμε τη δυναμη και το κουραγιο να κοιταμε παλι μπροστα.αυτη ειναι η αξιοπρεπεια.ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ, θα στα απαντησω αμεσως. ειμαι ικανοποιημενος στο βαθμο και στο μετρο που σου προσφερει μια ιδιωτικη επιχειρηση. μισθος καλος,περιβαλλον πολυ καλο. Ομως δεν παυει να ειναι ιδιωτικη με την εννοια οτι αν κλεισει, τι κανω τοτε? (ολο για κριση μας μιλανε!!!)ετσι το προσπαθω και αν μου κατσει εχει καλως. τουλαχιστον θα εχω να λεω, δεν αφησα τα πραγματα στην τυχη τους.γενικα ειμαι ατομο που παλευει. δεν το βαζω κατω με τιποτα.και παντα βλεπω τα πραγματα απο την αισιοδοξη πλευρα τους και με εναν ωχαδελφισμο που ισως ειναι εκνευριστικος στους πολλους αλλα που για μενα προσωπικα ειναι τροπος ζωης και αντιληψης των πραγματων και των καταστασεων.αυτο που λεω, το καταλαβαινουν οσα παιδια απο το φορουμ με γνωριζουν απο κοντα. και οταν λεω ωχαδελφισμο δεν εννοω οτι ενεργω χωρις κριση. καθε αλλο μαλιστα. αλλα πια μονο για πολυ σοβαρα θεματα καταλαβα οτι αξιζει κανεις να αγχωνεται και κυριως οταν δεν υπαρχουν πλεον αλλες ευκαιριες για να παλεψει με οσα μεσα διαθετει και μπορει.
Παράθεση από: pieroula στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 06:13:06 pmΠολυαγαπημένα Γιάννενα!!! 1996 - 2000Παράθεση από: evistamp στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 04:19:13 pmΙωάννινα (μαθηματικό: Χασάνης, Μπόλης,...) οι μαθηματικοί θα καταλάβουν.Παράθεση από: babis67 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 05:19:49 pmΓιάννενα 1985-1990 με disco Taiga και Matzato...Το στολίδι της Ηπείρου! Κλασικό Ιωαννίνων, πτυχιούχος του 2003.Υ.Γ: Όταν με το καλό ξαναπάω, θέλω να πιω καφέ στην "Αίγλη", κάτω στο μώλο, και στο "Zukero" επί της Δωδώνης...
Προσωπικα,εχω τελειωσει Φιλολογικο αθηνας,κατευθυνση γλωσσολογικη και περασα και λιγο μ'ενα erasmus απ'το παν/μιο του Σαλτσμπουργκ στην Αυστρια.Ωραια χρονια,μοναδικη εμπειρια...
Α! χρυσό μου έτσι γνωρίζεις τα ΓιάννεναΗ Αίγλη νομίζω δεν υπάρχειΑλλά όποιος έχει να έρθει χρόνια θα νομίζει οτι είναι σε άλλη πόλη
Έκλεισε η "Αίγλη";;; Κρίμα! Ήταν καταπληκτική...
θα κλείσω δωμάτιο στο "Du Lac"
Μαθηματικό Ιωαννίνων 1985-90 με Μπόλη ,Χασάνη, Ντούγια, Τσαμάτο , Μαρμαρίδη, Πεταλά, Φίλιο κλπ κλπΠαράθεση από: bikini στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 05:59:21 pmΈκλεισε η "Αίγλη";;; Κρίμα! Ήταν καταπληκτική... Νομίζω ναιΕίναι αρκετά τώρα πια και δεν το θυμάμαι το όνομα αυτόΠαράθεσηθα κλείσω δωμάτιο στο "Du Lac" Φθηνα γούστα βλέπω έχεις??Είναι ωραία εκει ακόμη και για απογευματινό καφέ ή ποτό το βράδυ στην πισίνα οχι ομως και το καλύτεροΑπο βραδυνή ζωή τώρα πια άπιαστα τα ΓιάννεναΠρεμιέρα μόνο τον χειμώναΜήπως βγήκαμε εκτος θέματος ??
Παράθεση από: TYXEROULA στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 05:48:05 pmΠροσωπικα,εχω τελειωσει Φιλολογικο αθηνας,κατευθυνση γλωσσολογικη και περασα και λιγο μ'ενα erasmus απ'το παν/μιο του Σαλτσμπουργκ στην Αυστρια.Ωραια χρονια,μοναδικη εμπειρια...Φιλολογία Αθήνας, Κατ/νση Γλωσσολογίας (Μπαμπινιώτης κλπ), πτυχίο 1993 (όχι 1990, όπως θα 'πρεπε, καθυστέρηση λόγω ιδιαιτέρων και στρατού).Ποτέ να μη σταθώ Τυχερούλης;
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 05:54:50 pmΠαράθεση από: TYXEROULA στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 05:48:05 pmΠροσωπικα,εχω τελειωσει Φιλολογικο αθηνας,κατευθυνση γλωσσολογικη και περασα και λιγο μ'ενα erasmus απ'το παν/μιο του Σαλτσμπουργκ στην Αυστρια.Ωραια χρονια,μοναδικη εμπειρια...Φιλολογία Αθήνας, Κατ/νση Γλωσσολογίας (Μπαμπινιώτης κλπ), πτυχίο 1993 (όχι 1990, όπως θα 'πρεπε, καθυστέρηση λόγω ιδιαιτέρων και στρατού).Ποτέ να μη σταθώ Τυχερούλης;Δεν το πιστευω!!!Χαρηκα πολυ τωρα!