0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα...!Τί κάνετε; Πώς πάει η αναμονή;
aristos2,μια συνάδελφος μας είπε ότι έπεσες μέσα στις προβλέψεις σου σχετικά με τις προσλήψεις τους αλλά και τον αριθμό των προσλήψεων!μήπως έχεις να πεις κάτι και σε εμάς;;ΠΕ02, και όχο μόνο, ΣΜΕΑΕ
προτάσεις για βιβλία....
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 04:58:42 pmaristos2,μια συνάδελφος μας είπε ότι έπεσες μέσα στις προβλέψεις σου σχετικά με τις προσλήψεις τους αλλά και τον αριθμό των προσλήψεων!μήπως έχεις να πεις κάτι και σε εμάς;;ΠΕ02, και όχο μόνο, ΣΜΕΑΕΟι πληροφορίες μου, δυστυχώς, προέρχονται από τμήμα που δεν αφορά την ειδική.Μακάρι ,να μπορούσα να βοηθήσω.Αυτές τις εικόνες που τις βρίσκεις;
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 05:28:07 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 04:58:42 pmaristos2,μια συνάδελφος μας είπε ότι έπεσες μέσα στις προβλέψεις σου σχετικά με τις προσλήψεις τους αλλά και τον αριθμό των προσλήψεων!μήπως έχεις να πεις κάτι και σε εμάς;;ΠΕ02, και όχο μόνο, ΣΜΕΑΕΟι πληροφορίες μου, δυστυχώς, προέρχονται από τμήμα που δεν αφορά την ειδική.Μακάρι ,να μπορούσα να βοηθήσω.Αυτές τις εικόνες που τις βρίσκεις;κρίμα....προσωπικό αρχείο....αλλά και στο google μπορείς να βρεις ό, τι θέλεις!πολλά τα έχω από εκεί!
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 05:30:48 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 05:28:07 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 04:58:42 pmaristos2,μια συνάδελφος μας είπε ότι έπεσες μέσα στις προβλέψεις σου σχετικά με τις προσλήψεις τους αλλά και τον αριθμό των προσλήψεων!μήπως έχεις να πεις κάτι και σε εμάς;;ΠΕ02, και όχο μόνο, ΣΜΕΑΕΟι πληροφορίες μου, δυστυχώς, προέρχονται από τμήμα που δεν αφορά την ειδική.Μακάρι ,να μπορούσα να βοηθήσω.Αυτές τις εικόνες που τις βρίσκεις;κρίμα....προσωπικό αρχείο....αλλά και στο google μπορείς να βρεις ό, τι θέλεις!πολλά τα έχω από εκεί!Πάντως, υποθέτω πως δε θ' αργήσουν πέραν της Δευτέρας ...
-Αρη τι έγινε με τα ειδικα σχολεία .Έίναι όλοι στις θεσεις τους?-Ναι Κωστα, μόνο οι καθηγητες λειπουν και οι καθαριστριες, τα παιδια εκει είναι.
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 05:32:25 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 05:30:48 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 05:28:07 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 04:58:42 pmaristos2,μια συνάδελφος μας είπε ότι έπεσες μέσα στις προβλέψεις σου σχετικά με τις προσλήψεις τους αλλά και τον αριθμό των προσλήψεων!μήπως έχεις να πεις κάτι και σε εμάς;;ΠΕ02, και όχο μόνο, ΣΜΕΑΕΟι πληροφορίες μου, δυστυχώς, προέρχονται από τμήμα που δεν αφορά την ειδική.Μακάρι ,να μπορούσα να βοηθήσω.Αυτές τις εικόνες που τις βρίσκεις;κρίμα....προσωπικό αρχείο....αλλά και στο google μπορείς να βρεις ό, τι θέλεις!πολλά τα έχω από εκεί!Πάντως, υποθέτω πως δε θ' αργήσουν πέραν της Δευτέρας ...έτσι λέμε κι εμείς...μάλλον έτσι μας λένε! θα δείξει....να' σαι καλά!τί ειδικότητα είσαι να σου στείλω μια γελοιογραφίτσα;;
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 05:35:33 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 05:32:25 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 05:30:48 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 05:28:07 pmΠαράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 19, 2009, 04:58:42 pmaristos2,μια συνάδελφος μας είπε ότι έπεσες μέσα στις προβλέψεις σου σχετικά με τις προσλήψεις τους αλλά και τον αριθμό των προσλήψεων!μήπως έχεις να πεις κάτι και σε εμάς;;ΠΕ02, και όχο μόνο, ΣΜΕΑΕΟι πληροφορίες μου, δυστυχώς, προέρχονται από τμήμα που δεν αφορά την ειδική.Μακάρι ,να μπορούσα να βοηθήσω.Αυτές τις εικόνες που τις βρίσκεις;κρίμα....προσωπικό αρχείο....αλλά και στο google μπορείς να βρεις ό, τι θέλεις!πολλά τα έχω από εκεί!Πάντως, υποθέτω πως δε θ' αργήσουν πέραν της Δευτέρας ...έτσι λέμε κι εμείς...μάλλον έτσι μας λένε! θα δείξει....να' σαι καλά!τί ειδικότητα είσαι να σου στείλω μια γελοιογραφίτσα;; ΠΕ02, προπέρσι ωρομίσθιος πρωινού προγράμματος (μετά από Ασεπ 2007 κι ελάχιστα κάτω από το στερνό διοριστέο), πέρσι αναπληρωτής, φέτος ...να μετρώ τα "παράθυρα" και ουχί του Καβάφη ...Αυτοπαρουσίαση ...ε;