0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά , από επίσημη πηγή στο ΥΠΕΠΘ απαντούν ότι οι πιστώσεις για αναπληρωτές τελείωσαν για φέτος!!!! Κάποιους ελάχιστους που θα πάρουν θα είναι για να καλύψουν όσους κλήθηκαν αλλά αρνήθηκαν την αναπλήρωση. Η επόμενη Γ φάση Δευτεροβάθμιας, κλ.π. μετά τις εκλογές εφόσον εξασφαλιστούν νέες πιστώσεις. Αρχίζουν άμεσα να καλούν ωρομίσθιους. Δεν ξέρω τί λέτε εσείς συνάδελφοι αλλά εγώ αν ήμουν στη θέση τους θα ντρεπόμουνα να διοικώ την εκπαίδευση με απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς αδιαφορώντας για την πραγματικότητα (άπειρα κενά στα σχολεία) και για τόσους εκπαιδευτικούς που βάσιμα περίμεναν / περιμένουν να προσληφθούν.
Παιδιά. Δεν μπορώ να πω ποιος ακριβώς μου το είπε. Αλλά είναι απολύτως έγκυρο και υψηλά ιστάμενος στις Προσλήψεις . Το πράγμα είναι σίγουρο. Και για μένα βομβα ήταν γιατι τώρα αρχίζω να σκέφτομαι πως πρέπει να κάνω άσχετη δουλειά φετος για να ζήσω την οικογένειά μου και τα παιδιά μου, γιατί θα πάω ωρομίσθιος το πρωί.Απάντηση ΥΠΕΠΘ: "Να παρακαλάτε να δώσουν μετά τις εκλογές καινέες πιστώσεις",τώρα βγάζουμε τα κενά για ωρομίσθιους. Τα σχολεία πρέπει να λειτουργήσουν". Στην ερώτηση γιατί δεν παίρνετε αναπληρωτές για να λειτουργήσουν , η απάντηση ήταν "Δεν υπάρχουν πιστώσεις".Παιδιά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Και όσον αφορά τους ΠΕ04, τα κενά έμαθα (επίσης από το ΥΠΕΠΘ) ότι είναι πάρα πάρα πολλλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!