*

Αποστολέας Θέμα: Τι ενέργειες πρέπει να κάνω μετά την κλήση μου ως αναπληρώτριας;  (Αναγνώστηκε 3216 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος BΑΣΙΛΙΚΗ

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 09:18:05 am από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
Απ: Τι ενέργειες πρέπει να κάνω μετά την κλήση μου ως αναπληρώτριας;
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 09:18:54 am »
BΑΣΙΛΙΚΗ  καλωσήρθες στο PDE.
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς και όχι κεφαλαίους χαρακτήρες.

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος BΑΣΙΛΙΚΗ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 09:30:50 am »
BΑΣΙΛΙΚΗ  καλωσήρθες στο PDE.
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς και όχι κεφαλαίους χαρακτήρες.

Ευχαριστώ

Δεν το γνώριζα πως θα έπρεπε να έγραφα χρησιμοποιώντας πεζούς χαρακτήρες. Ζητώ συγγνώμη. Θα μπορούσα σας παρακαλώ να έχω μια κατατοπιστική απάντηση στο ερώτημα που έθεσα;

ln03

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 09:35:39 am »
Θα πας στο περιθώριο των ημερομηνιών που θα δώσουνε στην αντίστοιχη δευτεροβάθμια!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 09:51:15 am »
Αρχικα μαζευεις τα πραγματα σου  ;D
και μπαινεις στο πρωτο λεωφορειο , τρενο, αεροπλανο που θα βρεις!! ;D ;D

Περα απο την πλακα καλο θα ηταν να πας απο την πρωτη ημερα, απο το περιθωριο που θα δωθει, για να μην χασεις μορια.

Κατα τα αλλα μην αγχωνεσαι τοσο, δεν θα επρεπε εφοσον ειναι τοσο κοντα για αναπληρωτρια, το αντιθετο θα επρεπε να σε αγχωνει ;)
Επισης πιστευω οτι θα σου πουν απο την Α/θμια της περιοχης τι ακριβως να κανεις.
Αυτα απο μενα, αλλωστε δεν εχω παει ποτε αναπληρωτρια , για να σου πω περισσοτερα πραγματα.

Αποσυνδεδεμένος BΑΣΙΛΙΚΗ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 09:59:20 am »
Νηπιαγωγός είμαι όπως κι εσείς άλλωστε. Αυτό που με αγχώνει κυρίως είναι τα χαρτιά που θα πρέπει να συγκεντρώσω έγκαιρα και να καταθέσω. Εκτός των άλλων, παντρεύομαι στις 10 Οκτώβρη και όπως καταλαβαίνετε κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!!!

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:09:33 am »
Νομιζω σου δινουν αρκετο χρονο για να κατεθεσεις τα χαρτια αυτα, ασε που καθε α/θμια ζηταει οτι θελει αυτη , απο οτι εχω καταλαβει.
Παλαιοτερα διαβαζα ενα θεμα που εγραφαν ποια δικαιολογητικα χρειαζοματσε , αλλα δεν θυμαμαι που ακριβως ειναι, κανε μια αναζητηση "δικαιολογητικα αναπληρωτων".

Η ωρα η καλη :) :)

Αποσυνδεδεμένος BΑΣΙΛΙΚΗ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:20:50 am »
Σ'ευχαριστώ πολύ. Καλή δύναμη. Εύχομαι το καλύτερο από εδώ και στο εξής σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο! Οσόν αφορά τα δικαιολογητικά, θα το ψάξω όσο μπορώ...εκτός κι αν υπάρχει κανείς άλλος που γνωρίζει απο προσωπική εμπειρία κάτι περισσότερο

Αποσυνδεδεμένος nickie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 12:05:52 pm »
Παραθέτω τα παρακάτω που βρήκα σε προηγούμενο θέμα:

Όταν με το καλό σας καλέσουν φροντίστε να έχετε μαζί σας επικυρωμένα φωτοαντίγραφα
( απο ΚΕΠ, απο Αστυνομία ή απο δικηγόρο - δεν έχει σημασία απο ποιά υπηρεσία θα είναι -αρκεί να είναι ακριβή φωτοαντίγραφα)
1.πτυχίου σας
2.ταυτότητα σας
3.αφμ
4.πιστοποιητικό υγείας
5.ένα αντίγραφο λογαριασμού τραπέζης με το όνομα σας πρώτο-συνήθως απο την αγροτική τράπεζα (απλή φωτοτυπία)
6.για καλό και για κακό κρατήστε ένα πιστοποιητικό γέννησης και ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή
7.σε περίπτωση που έχετε αριθμό μητρώου ΙΚΑ , βγάλτε μια φωτοτυπία του βιβλιαρίου σας ή των ενσήμων σας .
Οι αναπληρωτές έχουν ασφάλιση ΙΚΑ- οπότε όποιοι δεν έχουν αριθμό μητρώου ΙΚΑ , με την πρόσληψη τους θα τρέξουν στο ΙΚΑ για να βγάλουν Α.Μ. Ι ΚΑ
8.μην ξεχνάτε επίσης ότι απο 31/10/2009 το ΑΜΚΑ είναι υποχρεωτικό , συνεπώς ....εαν δεν έχετε βγάλει ΑΜΚΑ πρέπει να βγάλετε ...
περισσότερες πληροφορίες www.amka.gr εαν δεν υπάρχει στο www.amka.gr περάστε μια βόλτα απο το κοντινότερο ΚΕΠ , είναι 1 λεπτό υπόθεση, με την ταυτότητα σας και το ΑΦΜ σας( σε περίπτωση που είστε εμμεσα ασφαλισμένοι -στους γονείς δηλ.-απαιτείται και το ΑΜΚΑ του άμεσα ασφαλισμένου) !

Αποσυνδεδεμένος BΑΣΙΛΙΚΗ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 12:15:48 pm »
Εισαι κατατοπιστικότατη! Σ΄ευχαριστώ για τις πολυτιμες πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος astralin

• Πλήρες μέλος
  • άντε και καλή τύχη μάγκες...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 12:19:23 pm »
Σ'ευχαριστώ πολύ. Καλή δύναμη. Εύχομαι το καλύτερο από εδώ και στο εξής σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο! Οσόν αφορά τα δικαιολογητικά, θα το ψάξω όσο μπορώ...εκτός κι αν υπάρχει κανείς άλλος που γνωρίζει απο προσωπική εμπειρία κάτι περισσότερο

Σε έχουνε καλέσει? απ' όσο κατάλαβα, όχι.΄Οταν λοιπόν, με το καλό σε καλέσουν, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να παρουσιαστείς στην αντίστοιχη πρωτοβάθμια και να κάνεις ανάληψη υπηρεσίας από την πρώτη μέρα. Από κει και πέρα θα σε ενημερώσουνε εκείνοι, τι χαρτιά χρειάζεται να καταθέσεις και μεχρι πότε είναι η προθεσμία

Αποσυνδεδεμένος BΑΣΙΛΙΚΗ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 12:32:57 pm »
Όχι δεν με έχουν καλέσει ακόμη ωστόσο επλίζω αυτό να γίνει σύντομα. Είμαι περίπου στο 100 μετά και την γ΄ φάση και ελπίζω...΄Ισως να βιάζομαι λίγο αλλά θέλω να είμαι προετοιμασμένη

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 07:30:23 pm »
βασιλική καθε πρωτοβάθμια ζητάει τα δικά της ομως δεν διαφερουν πολυ απ της υπολοιπες.σιγουρα θα εχεις μαζι σου το πτυχιο επικυρωμενο ταυτοτητα κ το χαρτακι που δινει η εφορια με το αφμ  κ αριθμό μητρώου  του ικα + τον  αμκα σου οσον αφορα τον αριθμο λογαρ που θα σου ζητηθει ειναι αναλογα με ποιά τραπεζα συνεργαζονται εμενα επαρχια που ήμουν ζητουσαν γιουρομπανγκ εδω αθηνα ζητουν αγροτικη .το πιστοποιητικο υγειας μπορεις να το βγάλεις μεσα στο χρονο οποτε μπορεις απλα θα πρεπει να γνωριζεις τι ζηταει δικαιολογητικα η υγειονομικη επιτροπη αθηνα ζητανε ψυχιατρο παθολογο ακτινογραφια .
ομως θα σου λεγα να ασχολεισαι μετα του γαμου σου κ οταν με το καλο ερθει απλα με τα δικαιολογητικα που ανεφερα πας κ παρουσιαζεσαι αν δεν ειναι επικυρωμενα δεν πειραζει μπορει κ η πρωτ/θμια να κανει γνήσιο υπογραφής κ επικύρωση δεν ειναι κατι που θα πρεπει να σε ανχωνει κ δεν εχει πολύ τρέξιμο .  η ωρα η καλη
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος basoula

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 07:38:00 pm »
Καλησπέρα κι από εμένα! Καινούργια κι εγώ κ αρκετά ψαρωμένη! Ήθελα να εκφράσω και τη δική μου αγωνία..
Πρώτη φορά τόσο κοντά για θέση αναπληρώτριας μετά απο 2 ΑΣΕΠ (κοντά στο 80 μετά τη Δ' φάση)κ πέρα απο το άγχος της πιθανής 'μετανάστευσης' με άγνωστο το πού και το πότε, τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών κ.τ.λ. αυτό που με αγχώνει επίσης είναι η διδασκαλία αυτή καθ'αυτή.
Θέλω να πω οτι έχει περάσει καμποσος καιρός απο τις πρακτικές μου κ δυστυχώς απο τότε δεν έχω 'ξαναμπεί' σε νηπιαγωγείο. Είχα την εντύπωση οτι θα γινόταν κάτι σαν 'φρεσκάρισμα' με τη μορφή επιμόρφωσης ή κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι δεν ισχύει κάτι τέτοιο ε;
Καλή τοποθέτηση εύχομαι σε όλους κ όλες!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182751
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)