0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοleygr εαν θελεις στο κειμενο που θα συνταξεις μπορουμε να υπογραψουμε οσοι ενδιαφερομαστε και να το στειλουμε επισης και στο email της νεας υπουργου.
Παράθεση από: vnikolitsa στις Οκτωβρίου 07, 2009, 04:04:21 pmΚοleygr εαν θελεις στο κειμενο που θα συνταξεις μπορουμε να υπογραψουμε οσοι ενδιαφερομαστε και να το στειλουμε επισης και στο email της νεας υπουργου.vnikolitsa, η ιδέα σου ακούγεται καλή αλλά βρίσκω 2 δυσκολίες σε αυτό που ζητάς...1) Το κείμενο πρέπει να σταλεί άμεσα γιατι αν χάσουμε κι άλλο χρόνο, θα είναι δύσκολο να βγεί καινούρια υπουργική απόφαση... Ήδη φαίνεται δύσκολο με δεδομένο πως έχουν αρχίσει να καλούν... Το κακό λοιπόν είναι πως δε μπορούμε να περιμένουμε ουτε κάν λίγες ημέρες μέχρι να μαζευτούν οι υπογραφές...2) Είμαι φυσικός και όχι φιλόλογος, στις πανελλήνιες είχα πάρει 9 στην έκθεση!!!Φοβάμαι λοιπόν πως το κείμενο που θα γράψω, θα είναι σε προσωπικό επίπεδο και θα θέλει πολλές αλλαγές μέχρι να σας πείσω να υπογράψετε... Εξάλου, αν παρακολουθήσεις λίγο τα μηνύματά μου... (στο pde και το meafora) έχω ιδιαίτερο προσωπικό ύφος και δεν είμαι σήγουρος οτι εκφράζει την πλειοψηφία...Οπότε λέω να το στείλω προσωπικά... Άν βέβαια υπάρχει κάποιος άλλος που μπορεί και θέλει, ας το κάνει αυτός και να υπογράψω κι εγώ...Τέλος, αν το κάνω εγώ ο ίδιος προσωπικά, μπορώ να παραθέσω την ψηφοφορία που είχαμε κάνει εδώ στο pde και να δείξω έτσι πως το αίτημά μου (και όχι το κείμενό μου) εκφράζει την πλειοψηφία από εμάς...ΥΓ: Είμαι ανοιχτός σε επιπλέον συζήτηση... Απλώς αναφέρω τη γνώμη μου με βάση τις δυσκολίες που βρήκα...
Είναι Μεγάλη Επιτυχία μας το ότι ήδη το θέμα των Αξιοκρατικών Κριτηρίων αποτελεί κεντρική θέση της νέας Κυβέρνησης.Υποθέτω ότι Άμεσα , για τη ΠΔΣ , θα ισχύσουν αντικειμενικά κριτήρια Προσλήψεων μέσα από τους ισχύοντες Πίνακες Αναπληρωτών , για να ακυρωθούν από αύριο επι τέλους , όλες οι προεκλογικές προσλήψεις. Άς δώσουμε λίγες μέρες ακόμα περιθώριο στη νέα ηγεσία του ΥΠΕΠΘ
Φίλοι μου , Κανένας κόπος μας νομίζω δεν πάει χαμένος . Είναι Μεγάλη Επιτυχία μας το ότι ήδη το θέμα των Αξιοκρατικών Κριτηρίων αποτελεί κεντρική θέση της νέας Κυβέρνησης.Υποθέτω ότι Άμεσα , για τη ΠΔΣ , θα ισχύσουν αντικειμενικά κριτήρια Προσλήψεων μέσα από τους ισχύοντες Πίνακες Αναπληρωτών , για να ακυρωθούν από αύριο επι τέλους , όλες οι προεκλογικές προσλήψεις. Άς δώσουμε λίγες μέρες ακόμα περιθώριο στη νέα ηγεσία του ΥΠΕΠΘ
Επειδή αναζητώ το mail της νέας Υπουργού, σε τηλ. μου στο γραφείο της και σε συνομιλία μου με υπάλληλο εκεί, με διαβεβαίωσε ότι πάγωσαν οι όποιες μέχρι τώρα διαδικασίες και σε νέα εγκύκλιο θα μπουν προϋποθέσεις αξιοκρατικές για τις κλήσεις.Ελπίζω ό,τι μου είπε να ισχύσει μέχρι κεραίας.
καλημέρα!!διαβάζοντας τα ευχάριστα περι πιθανής πρόσληψης ωρομισθίων ΠΔΣ από πίνακα, χάρηκα....κ πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο να ακούσω τα ευχάριστα νέα ή έστω την πιθανότητα να γινουν έτσι οι προσλήψεις...απάντησε μια κυρία, η οποία ορθά κοφτά μου είπε ότι η διαδικασία έχει ξεκινήσει , ότι εξαρτάται από τις διευθύνσεις κ ότι...δεν ξέρουν τίποτα σχετικά με το άν αλλάξει κ γίνεται η πρόσληψη από πίνακες!!!ακούτε;;;δεν ξέρει τίποτα...σαν να το άκουγε πρώτη φορά...περαστικά μας παίδες!!!