0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εσυ τι θεσουλα εχεις μετα την δ φαση????trymore???εγω ελπιζω παντως γιατι υπαρχουν κενα .....τι να πω και το 185 για δ φαση ηταν καλος αριθμος.......ελπιζω να πανε ολα καλα.τωρα μιλησα με μια φιλη μου διορισμενη της α φουρνιας και αυτη εινα μελος του pde την μορφουλα και περναει τελεια ειναι καστελοριζο ηταν εξω με τους συναδελφους εχει 5 παιδακια αχ και την ζηλευα καλοπροαιρετα φυσικα...
κ εγω έχω την ίδια απορία με εσένα Boldini Tα λειτουργικά κενα καλύπτονται αποκλειστικά από τους αναπληρωτές που κάλουν σε κάθε φάση? Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει!!!!!
με ψαχνατε;Δεν εφυγα ειμαι και γω εδώ......Λοιπον μεχρι στιγμής έχουν πάρει 1571 ατομα μαζί με τα σμεα,ΟΜΩΣ ο πινακας εφτασε μεχρι το1402..
Παράθεση από: TESY στις Σεπτεμβρίου 25, 2009, 11:05:11 pmμε ψαχνατε;Δεν εφυγα ειμαι και γω εδώ......Λοιπον μεχρι στιγμής έχουν πάρει 1571 ατομα μαζί με τα σμεα,ΟΜΩΣ ο πινακας εφτασε μεχρι το1402..
Ειναι λιγο ασχετο με το θεμα, αλλα θα σας βαλω ενα τραγουδακι να δειτε, εχω φαει κολλημα τις τελευταιες μερες http://www.youtube.com/watch?v=AnyaY-SgWf8Δειτε το, ετσι για να σας φτιαξει την διαθεση θελω να πιστευω οτι θα σας αρεσει
κι εγω εδω ακομα με θεση 346 περιπου! εγω πιστευω και ελπιζω οτι η επομενη φαση θα εχει πανω απο 150 ατομα! απο τη μια λεω οτι ειναι νωρις και μεχρι στιγμης εχουν παρει αρκετα ατομα οποτε παμε καλα. απο την αλλη απογοητευομαι και αγχωνομαι μηπως αρχισουν να παιρνουν πιο λιγους απο εδω και περα!