0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάθε χρόνο έχουν πάρει στο 100% με 107% των αριθμό που ανακοινώνει η ΔΟΕ ( Δεν συμπεριλαβάνονται τα κενά απο τα ΣΜΕΑ,το ρώτησα). Συμφωνά με ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια (και με με συνομιλία με κάποια γνωστή μου στην πρωτοβάθμια) υπολόγησα πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα πάρουν άλλες 540 αναπληρώτριες + 80 max (620). Υπάρχουν πολλά κενά ακόμα ( θα μπορούσαμε να ελέξουμε η καθεμία στον νομό της των αριθμό των κενών θέσεων και να τις γράψουμε sto Forum.Δ΄φάση δώθηκε αμέσως μετά της μεταθέσεις - αποσπάσεις. Στο υπουργείο έχει μπεί διακοματική επιτροπή και ελέγχουν της προσλήψεις ( ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - κλπ ) . Έχουν διπλό τσεκάρει τις αποσπάσεις μέχρι να δωθούν. Για ευνόητους λόγους δεν άφησαν τα άλλα κόματα να γίνουν οι προσλήψεις. Μετά το τέλος των εκλογών θα γίνουν!Τα κένα δεν θα δωθούν μόνο εαν η Ελλάδα δηλώσει οτι χρεοκόπησε. ... ¨Ασε που έτσι και αλλίως όποιο κόμα βγει θα φοβατε πως των Μάρτιο μπορεί να πέσει λόγω των Προεδρικών εκλογών . Θέλουν δεν θέλουν θα δανειστούν όπως κάνουν τα τελευταια 30 χρόνια και θα καλύψουν τα περισσοτερα κενα που υπάρχουν στην Παιδεία - Υγεία..Δυνατα λοιπόν..
Παράθεση από: Omerta στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 04:28:42 pmΚάθε χρόνο έχουν πάρει στο 100% με 107% των αριθμό που ανακοινώνει η ΔΟΕ ( Δεν συμπεριλαβάνονται τα κενά απο τα ΣΜΕΑ,το ρώτησα). Συμφωνά με ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια (και με με συνομιλία με κάποια γνωστή μου στην πρωτοβάθμια) υπολόγησα πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα πάρουν άλλες 540 αναπληρώτριες + 80 max (620). Υπάρχουν πολλά κενά ακόμα ( θα μπορούσαμε να ελέξουμε η καθεμία στον νομό της των αριθμό των κενών θέσεων και να τις γράψουμε sto Forum.Δ΄φάση δώθηκε αμέσως μετά της μεταθέσεις - αποσπάσεις. Στο υπουργείο έχει μπεί διακοματική επιτροπή και ελέγχουν της προσλήψεις ( ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - κλπ ) . Έχουν διπλό τσεκάρει τις αποσπάσεις μέχρι να δωθούν. Για ευνόητους λόγους δεν άφησαν τα άλλα κόματα να γίνουν οι προσλήψεις. Μετά το τέλος των εκλογών θα γίνουν!Τα κένα δεν θα δωθούν μόνο εαν η Ελλάδα δηλώσει οτι χρεοκόπησε. ... ¨Ασε που έτσι και αλλίως όποιο κόμα βγει θα φοβατε πως των Μάρτιο μπορεί να πέσει λόγω των Προεδρικών εκλογών . Θέλουν δεν θέλουν θα δανειστούν όπως κάνουν τα τελευταια 30 χρόνια και θα καλύψουν τα περισσοτερα κενα που υπάρχουν στην Παιδεία - Υγεία..Δυνατα λοιπόν..Οmerta,καταρχας καλως μας ορισες.....αν και εγραψες για πρώτη φορά διαβαζοντας το μην σου πολλοι εδώ μέσα αναμεσα τους και γω,ξαναπήραν λιγακι ταπανω τους......κΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ πιστευω οτι προκειται για ατομο που γνωριζει καλά τα πραγματα εκ των εσω.......αν λοιπόν γνωρίζεις περαιτέρω μη διστασεις να τα γραψεις,μπας και γελάσει λιγο το χειλάκι όσων περιμενουμε επιτελους να τακτοποιηθουμε....
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΦΘΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ
Ακόμα εδώ βέβαια με 24.375 μόρια δεν είχα ελπίδες αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!! Χιονάτη υπομονή στην επόμενη είσαι μέσα!!!
Συγγνώμη, το ειδε κανείς αυτο; http://www.alfavita.gr/ank_b/an30_9_9_903.phpΗ χαρά της αδιαφάνειας!!! Για ριξτε μια ματια σας παρακαλω και ας μου πει καποιος οτι δεν καταλαβα καλά Αν είναι δυνατόν.......ααα ρε ντομάτες που θέλουν....
Καλησπέρα!Σήμερα το πρωί επικοινώνησα με το υπουργείο παιδείας για κάποιο θέμα που με απασχολούσε.Ν μη τα πολυλογώ της είπα τη σειρά μου στο πίνακα και αν έχω πιθανότητες να πάω για αναπλήρωση φέτος. Η απάντηση λοιπόν ήταν ότι δε γνωρίζει γιατί δε ξέρει πόσες φάσεις θα διεξαχθούν ακόμα και αν! Περιμένουν να δουν πόσες πιστώσεις θα πάρουν ακόμα!Δε μπορώ να ερμηνεύσω θετικά ή αρνητικά την απάντησή της.Θέλω να μεταφράσω τα λεγόμενά της ως εξής: οτι εχουν ζητήσει και άλλες πιστώσεις και περιμένουν!Μακάρι να της πάρουν!Τα συμπεράσματα δικά σας!!!