0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα...μόλις γύρισα από το υπουργειο.....λοιπόν μου είπαν ότι περιμενουν τις πιστώσεις.....τους απάντησα ότι το υπουργειο οικονομικων που τηλεφώνησα πριν μια βδομάδα μου είπε ότι οι πιστώσεις έχουν δοθεί αμέσως μετά την επόμενη μερα των εκλογων....μου είπαν ότι αυτό δεν ισχύει και ότι πιστώσεις δεν εχουν πάρει ακόμα για αναπληρωτές.....αν τους δώσουν πιστώσεις αμέσως θα τρέξει το πρόγραμμα προσλήψεων.....αν δοθουν σημερα μπορεί και σήμερα να πάρουμε αναπληρωτές μου είπαν.....επίσης μου είπαν ότι σίγουρα θα υπάρξει επόμενη φάση να κάνουμε υπομονη....τι υπομονη να κάνουμε τους είπα;;;;εχουν εξαντληθει τα οριά μας......να περιμενουμε μου είπε σίγουρα θα πάρουν χρήματα και θα μας καλέσουν......ρώτησα αν οι ανακλήσεις των αποσπάσεων θα επηρρεάσουν τον αριθμό των αναπληρωτων και μου είπε ότι ακόμα δεν έχουν γίνει ανακλήσεις και δεν ξερουν αν θα γίνουν φέτος.........αν γίνουν...... ίσως επηρρεάσουν τον αριθμό αλλά όχι πολυ.....θα πάρουν αναπληρωτές μου είπε......αύριο έχει διαμαρτυρία έξω από το υπουργειο από γονείς δασκάλους και καθηγητές πάντως.....αυτό θα τους πιέσει φαντάζομαι και ίσως έχουμε νεότερα πιστεύω μέχρι την παρασκευη......αλλιώς ας κάνουμε λίγο ακόμα υπομονη κοντεύουμε....αυτα από μενα.....
απόσο γνωρίζω πέρα από αυτα που μου είπαν στο υπουργειο σημερα οι αποσπάσεις δεν αφορούν τον κλάδο μας......κυρίως στη δευτεροβάθμια ειναι το μπάχαλο και οι πολλές αποσπάσεις που διορίζονται σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία από μας και θελουν να ειναι σπίτια τους και δεν πάνε να κάνουν την οργανικη τους....σε μας ειναι ελάχιστοι αυτοί με τις αποσπάσεις στα γραφεία.....κυριως στους νηπιαγωγούς αλλά και στους δασκάλους.....δεν εχουμε θέμα με τις αποσπάσεις.....γιαυτό και δεν νομίζω να επηρρεάσει τον αριθμό των αναπληρωτων.....απίσης φαντάζομαι ότι δεν προλαβαίνουν να τα πολυψάξουν τώρα.....από του χρόνου ναι θα τα ξεσκονίζουν.....τώρα όπως και να χει φάση θα βγάλουν....
και οι 4700 αποσπασθέντες νηπιαγωγοί και δάσκαλοι τι είναι?