0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
2658 είναι οι δάσκαλοι αποσπασθέντες και οι νηπιαγωγοί είναι 2000 περίπου τα κενά στην αθμια ειναι 1562 - 352 για νηπαιγωγούς..2000 αποσπασθέντες είναι οι νηπαιγωγοί και 352 είναι τα κενά....
ευχαριστω συναδελφισσα Λοιπον τα πραγματα έχουν ως εξης, έχω δώσει 2 φορές ασεπ και τις δυο φορές ήμουν επιτυχούσα.Οπότε τα μόρια μου είναι 24, 38 και η θέση μου στον πίνακα των αναπληρωτων 1816(τωρα αν πεφτω εξω καμια δεκαδα συγχωρήστε με). μετα απο κει όμως δεν ξερω τι παίζει
Παράθεση από: Nanouka** στις Οκτωβρίου 21, 2009, 02:51:41 pmευχαριστω συναδελφισσα Λοιπον τα πραγματα έχουν ως εξης, έχω δώσει 2 φορές ασεπ και τις δυο φορές ήμουν επιτυχούσα.Οπότε τα μόρια μου είναι 24, 38 και η θέση μου στον πίνακα των αναπληρωτων 1816(τωρα αν πεφτω εξω καμια δεκαδα συγχωρήστε με). μετα απο κει όμως δεν ξερω τι παίζει εγω εχω 24.09 μόρια οπότε είμαστε σχετικά κοντά..αυτη τη στιγμή πρέπει να είσαι περιπου στη θέση 450..υπάρχει κάπου στα αρχεία για λήψη ο πιθανός πίνακας μετα την δ φάση..κοίτα κ εκεί να δεις τι σειρά σε έχει..