0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ/ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΞΙΖΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΟΝΗ!ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑ ΕΥ
Παράθεση από: Boldini στις Οκτωβρίου 22, 2009, 08:30:52 pmΣυγχαρητήρια σε αυτούς που φεύγουν!Καλή τύχη και γρήγορη τοποθέτηση στους υπόλοιπους!Εύχομαι να μην καθυστερήσει η επόμενη φάση παιδιά.Καλή αρχή να έχουμε βρε συ,εγω νομιζα οτι θα σουν μεσα σημερα,τί σειρά εχεις;
Συγχαρητήρια σε αυτούς που φεύγουν!Καλή τύχη και γρήγορη τοποθέτηση στους υπόλοιπους!Εύχομαι να μην καθυστερήσει η επόμενη φάση παιδιά.Καλή αρχή να έχουμε
Καλημέρα και από εμένα και πολά συγχαρητήρια σε όσες-όσους πέρασαν αναπληρωτές!Καλό κουράγιο και υπομονή για εμάς τους υπόλοιπους!Να ρωτήσω κάτι που με έχει μπερδέψει πάρα πολύ: Στην Α φάση πήρανε τους μόνιμους δηλαδή τους 600 που διορίστηκαν μέσω ασεπ ή άλλους 624(τόσος ήταν ο αριθμός α φάσης) Επιπλέον?Ρωτάω για να βρω την σειρά μου γιατί έχω μπερδευτεί!Χίλια ευχαριστώ σε όποιον-α απαντήσει!
Παράθεση από: Μαρία_25 στις Οκτωβρίου 23, 2009, 11:07:14 amΚαλημέρα και από εμένα και πολά συγχαρητήρια σε όσες-όσους πέρασαν αναπληρωτές!Καλό κουράγιο και υπομονή για εμάς τους υπόλοιπους!Να ρωτήσω κάτι που με έχει μπερδέψει πάρα πολύ: Στην Α φάση πήρανε τους μόνιμους δηλαδή τους 600 που διορίστηκαν μέσω ασεπ ή άλλους 624(τόσος ήταν ο αριθμός α φάσης) Επιπλέον?Ρωτάω για να βρω την σειρά μου γιατί έχω μπερδευτεί!Χίλια ευχαριστώ σε όποιον-α απαντήσει!Μαράκι, από αυτούς που πέτυχαν μέσω του ΑΣΕΠ και ήταν διοριστέοι πήραν μόνο 330, οι υπόλοιποι μπαίνουν το Σεπτέμβρη. Όσοι απέμειναν από τους διοριστεόυς ενσωματώθηκαν στον πίνακα των αναπληρωτών, ανάλογα με τα μόρια τους. Όποτε τα 624 ήταν ανάλογα με τα μόρια που είχε ο καθένας.
μηπως μπορειτε να μας πειτε σε ποια επιλογη σας πηρανε για να υπολογισουμε κ μεις πανω κατω; ευχαριστουμε πολυ κ καλη αρχη!!!!