0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα gogapina, πέρυσι η μεγαλύτερή φάση ήταν η πέμπτη με 75 κενά! Από εκεί και έπειτα πήραν άλλα 69 περίπου άτομα!Όμως στη πρώτη,ι δεύτερη,τρίτη, τέταρτη και πέμπτη φάση είχαν πάρει συνολικά 1717 άτομα. Ελπίζω να βοήθησα!Στο περίπου πάντα!
κοριτσια καλημερα να ρωτησω κατι//???/συμφωνα με τον πινακα που βγηκε μετα την εφαση εχω σειρα 115..πριν ειχα σειρα 320 ..πηραν 216 ατομα..αλλα ποσοι ηταν τριτεκνοι..γιατι αν ηταν 14 τοτε και 202 απο τον δικο μασ πινακα δεν επρεπε να εχω σειρα 118??μηπως ηταν λιγοτεροι????και κατι αλλο ..πιστευετε οτι θα ειμαι στην επομενη φαση??να παω να κανω τις εξετασεις η βιαζομια??να κραταω μικρο καλαθι????ευχαριστω..
Παράθεση από: sofaki!!! στις Οκτωβρίου 25, 2009, 10:52:01 amκοριτσια καλημερα να ρωτησω κατι//???/συμφωνα με τον πινακα που βγηκε μετα την εφαση εχω σειρα 115..πριν ειχα σειρα 320 ..πηραν 216 ατομα..αλλα ποσοι ηταν τριτεκνοι..γιατι αν ηταν 14 τοτε και 202 απο τον δικο μασ πινακα δεν επρεπε να εχω σειρα 118??μηπως ηταν λιγοτεροι????και κατι αλλο ..πιστευετε οτι θα ειμαι στην επομενη φαση??να παω να κανω τις εξετασεις η βιαζομια??να κραταω μικρο καλαθι????ευχαριστω..σοφάκι σύμφωνα με τα κενά που ανακοίνωσε το υπουργείο μένουν άλλα 135 νομίζω. πιστεύω ότι είσαι σίγουρα μέσα στην επόμενη φάση. όσο για τους τρίτεκνους νομίζω ότι ήταν 14 όπως αναφέρθηκε παραπάνω. τώρα τι γίνεται ακριβώς με τη σειρά... δεν ξέρω.. βανεσσα και για σένα ισχύει το ίδιο..